7 motive să folosești Apa Termală Herculane

Apa Termală Herculane este originală, unică şi imposibil de reprodus. Proprietățile ei au fost demonstrate prin metode ştiinţifice, pentru toate gradele de sensibilitate ale pielii, de la cea sensibilă, la cea intolerantă sau alergică.

separator

Efectul său calmant, decongestionant este imediat.

Folosită zilnic, apa termală protejează pielea și menține aspectul ei sănătos, reduce iritațiile, calmează pielea încinsă, previne iritația după ras sau epilare, fixează machiajul și completează demachierea.

Apa Termală Herculane este singura apă termo-minerală din România utilizată în dermocosmetică şi dermatologie. Provine dintr-un izvor termo-salin de o mare puritate, de la 2.000 de metri adâncime ajungând la suprafaţă la 45°C. Ea oferă o asociere unică de minerale şi oligoelemente.

Istorie si actualitate – Trecut și prezent

Apreciată încă din perioada civilizaţiei romane pentru proprietăţile ei terapeutice, Apa Termală Herculane și-a câştigat faima de-a lungul miilor de ani.

Creată prin întâlnirea apei de ploaie cu rocile calcaroase, Apa Termală Herculane are o compoziţie unică de minerale si oligoelemente.

Am demonstrat ştiinţific calităţile apei termale Herculane prin studii conduse de renumiţi cercetători români şi francezi.

În 2006, Francine Jolie, profesor de biologie moleculară, în cadrul Societății Europene de studii Farmacologice (SEPhRA) Paris, demonstrează efectul calmant și anti-iritant al Apei Termale Herculane asupra pielii.

Studiul recomandă Apa Termală Herculane în calmarea și decongestionarea pielii sensibile, dermatoze, atopie, iritații și piele îmbătrânită.

În anul 2009 Doamna Profesor Rodica Cozgarea, în Clinica de Dermato-Venerologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, demonstrează printr-un studiu in-vitro efectul de întârziere a îmbătrânirii celulare. Studiul a fost publicat și prezentat la Congresul European de Dermatologie (EADV) din același an.

Dacă vrei să ai o piele tânără, fermă şi elastică, foloseşte cât mai des Apa Termală Herculane!

Pulverizeaz-o dimineaţa şi seara, după curăţarea pielii, înainte de aplicarea cremei.

Când tenul este mai încărcat de praf şi expus radiaţiilor solare, se recomandă folosirea frecventă şi în timpul zilei, chiar şi peste machiaj, deoarece are un efect imediat regenerant şi calmant.

Apa Termală Herculane de la Ivatherm poate fi găsită în toată rețeaua Farmaciei Familiei.

Cosmetică de înaltă calitate, din ingrediente naturale
Articolul anterior
Un bebeluș s-a născut în tren, în centrul Parisului. Traficul a fost întrerupt timp de 45 de minute
Articolul următor
Alte articole interesante