Actrița Jane Fonda regretă că a apelat la chirurgia plastică

La ai săi 80 de ani, actrița Jane Fonda regretă că a recurs la operațiile estetice și nu a avut curajul să se accepte așa cum este. Vedeta a vorbit despre operațiile estetice și intervențiile de înfrumusețare pe care le-a suportat într-un documentar realizat de postul de televiziune HBO. Mai mult, ea a mărturisit că nu se simte fericită că a apelat la chirurgia plastică, inclusiv la Botox, dar cel puțin este mulțumită că arată bine pentru vârsta ei.

separator

„Mă bucur că arăt bine la vârsta mea, dar am făcut și operații estetice. N-o să mint despre asta”, a spus ea în documentarul „Jane Fonda In Five Acts”.

„Pe de o parte, urăsc faptul că a trebuit să mă alterez fizic ca să simt că arăt OK. Aș fi vrut să nu fie așa. Îmi plac chipurile îmbătrânite. Îmi plac chipurile trăite. Îmi place chipul Vanessei Redgrave. Îmi doresc să fi fost mai curajoasă. Dar sunt ce sunt”, a menționat actrița.

În 2010, Jane Fonda a mărturisit că și-a făcut operații estetice la obraji, gât și sub ochi. Câștigătoarea premiului Oscar crede că operațiile estetice ar putea să fi fost „o mască” pentru a ascunde abuzul sexual pe care l-a suportat în copilărie. În martie 2017, actrița a vorbit despre acest episod traumatizant din viața sa:

„Am fost violată, am fost abuzată sexual când eram un copil şi am fost concediată pentru că nu voiam să mă culc cu şeful meu. Mereu am crezut că e vina mea, că nu am spus sau nu am făcut lucrul corect”, a dezvăluit într-un interviu cu actriţa Brie Larson.

Fonda a explicat că acestă experianţă a făcut-o să fie o susţinătoare acerbă a drepturilor femiilor:

„Ştiu fete tinere care au fost violate şi nici nu ştiau că a fost un viol. Se gândesc probabil s-a întâmplat pentru că nu am spus nu destul de bine. Unul din cele mai bune lucruri la mişcarea feministă este cum ne-am ajutat să realizăm că violul şi abuzul nu se întâmplă din vina noastră. Am fost violate şi nu este în regulă.”

Mama vedetei s-a sinucis când actriţa avea 12 ani, iar în acelaşi an tatăl său, actorul Henry Fonda, s-a recăsătorit. Ea a vorbit în trecut despre suferinţa în urma bulimiei, a abuzurilor din copilărie şi a dependeţei de droguri cu efect halucinogen. Jane Fonda a devenit o activistă împotriva războaielor şi pentru apărarea drepturilor femeilor, a avut succes cu o serie de înregistrări video cu exerciţii fizice și s-a căsătorit de trei ori.

„Sunt recunoscătoare că am devenit mai bună în cei 80 de ani”, a mărturisit ea pentru People, adăugând că este „mai puţin critică” şi „iertătoare”. „Nu a fost mereu aşa. Am muncit foarte mult ca să devin un om mai bun”, a adăugat actrița.

Un mire a fugit de la nuntă cu plicul în care se aflau toți banii
Articolul anterior
Alarmant! Moldova, pe primul loc în Europa în ceea ce privește rata de mortalitate feminină
Articolul următor
Alte articole interesante