Ai părul degradat? Încearcă produsele Aroma Green Line

Perierea zilnică a părului, vopsirea,  uscarea cu foehnul şi întinderea frecventă cu placa, duce la o degradare treptată a podoabei noastre capilare. Firele de păr îşi pierde strălucirea şi se aranjează din ce în ce mai greu, cu siguranţă are nevoie de produse-expert, care s

separator
ă acţioneze atât la suprafaţă, cât şi în profunzime.

Ingredientele 95% de origine naturală conţinute în produsele liniei Aroma Green Line, repară firul de păr din interior şi îl fac mai puternic, mai rezistent şi mai strălucitor.

images photo_247_640_t photo_248_640_t

Şamponul, balsamul şi masca cu extract de măsline din această gamă, curăță delicat părul și scalpul în profunzime, lăsându-l hidratat, mai mătăsos şi mai uşor de pieptănat.

Uleiul de măsline bogat în Vitamina E şi aminoacizi, este în topul componentelor cu efect de emoliere cu proprietăţi anti-inflamatorii care asigură sănătatea scalpului şi previne apariţia mătreţii.

Gama de îngrijire a părului Green Line Olive Oil este special concepută pentru regenerarea părului degradat la femei, chiar de la primele aplicări reface structura firului de păr şi proteinele pierdute prin diverse tratamente de styling.

green lineGreen Line

Tel.: +373 22 471075
E-mail: rincom.group@yahoo.com

Ciorba de fasole verde
Articolul anterior
La mulţi ani, Maestre!
Articolul următor
Alte articole interesante