Ai un ten ca de porțelan? Iată câteva sfaturi de frumusețe

Dacă ai un ten palid sau foarte deschis la culoare, nu trebuie să te incomodezi. Deopotrivă, pielea alba ca de porțelan, va fi întodeauna la modă!

separator

Iată care sunt cele mai practice sfaturi de frumusețe, atunci când vine vorba de make-up!

ALEGE BINE CULORILE – Femeile cu tenul deshis la culoare arată cel mai bine machiate în nuanțe tari. Pentru ruj recomandăm tonuri de roșu sau coral

EYELINER – Dacă nu ești hotărâtă în privința eyeliner-ului pentru machiajul ochiilor, ei bine noi îți propunem să mergi pe un un creion cu un ton sau chiar două mai închis decât fardul pe care l-ai ales.

FOLOSEȘTE BLUSH-UL – Blush-ul este un must atunci când ai tenul deschis pentru că îți oferă exact atâtă culoare de cât ai nevoie plus contur.

BĂRBAȚII PREFERĂ BLONDELE – Dacă ai un ten de porțelan, probabil că te-ai întrebat măcar o dată ce culoare de păr te-ar avantaja. Stiliștii sunt de părere că blondul vine cel mai bine….însă ce fel de blond? Sfătuiește-te cu un hairstilist înainte să faci pasul acesta, asta dacă nu cumva ești o blondă naturală!

ÎNCEARCĂ UN BRONZER – Dacă nu ești așa înebunită după ideea unui makeup și cu blush, atunci încercă macar o dată un bronzer. Aplicat cum trebuie și fără să faci exces, bronzerul îți poate oferi acel look discret, „sărutat de soare”.

POARTĂ HAINE ÎN CULORI ÎNDRĂZNEȚE – Nu îți fie teamă să experimentezi! pielea de deschisă la culoare îți permite să încerci tot felul de nuanțe puternice.

MAKEUP PENTRU OCHII DESCHIȘI LA CULOARE – Dacă ai ochii verzi sau albaștrii, atunci optează pentru un fard cu un pic de bleu sau verde în el. Chiar și nuanțele mai tari de verde sau albastru o să meargă foarte bine.

RIMEL – Pentru un makeup complet alege întotdeuana un mascara negru. Ochii tai vor atrage toate privirile!

BEA MULTĂ APĂ! – Experții ne recomandă să bem minim opt pahare cu apă pe zi, deoarece apa ajută hidratarea pielii în profunzime.

Ai grijă de frumusețea ta!

Declarația Serviciului de Urgență, în cazul bebelușului de 4 luni care a decedat la scurt timp după internare
Articolul anterior
În Moldova înfloresc brândușele
Articolul următor
Alte articole interesante