Andreea Marin a renunțat la părul brunet!

Andreea Marin a optat pentru o nouă schimbare de look, care o prinde de minune. Vedeta a renunțat la culoarea brunetă a părului ei și chiar la celebra ei tunsoare bob și a optat pentru o culoare mai deschisă, un ciocolatiu cu șuvițe blonde.

separator
„Mi-am schimbat culoarea părului. Îmi doream să fiu mai solară. Eu am avut părul negru, negru, foarte multă vreme și îmi doream puțină luminozitate. Și mi-am zis că dacă tot fac o schimbare, să nu o fac doar din punctul de vedere al siluetei, ci cu totul”, a declarat Andreea.

Andreea Marin a spus că se simte foarte bine în pielea ei la 44 de ani și a dezvăluit și secretul siluetei ei. Ea a mărturisit că de sărbători a mâncat de toate și nu s-a abținut de la nimic, însă la începutul anului a ținut o cură de detoxifiere de patru zile doar cu hrană lichidă, însă acum a început să facă și pilates.

„După doar 4 zile m-am simțit mult mai bine după detoxifiere, mi-am repus organismul într-o stare bună, am continuat antrenamentele în sala de sport, acolo unde trag tare, e cardio, e energie iar imediat după sala de sport, merg la pilates. Am adăugat pilates anul acesta în programul pentru că îmi aduce acea alungire a corpului, îmi lucrează mușchii în profunzime, mă ajută să am o postură bună”, a declarat Andreea Marin la TV.

Îți place noul look al vedetei?

sursa

Un an de sănătate, frumusețe și fericire! Centrul online de nutriție și sport ți-a pregătit surprize frumoase
Articolul anterior
Un moldovean și-a dat foc în pragul casei fostei soţii. Motivul gestului disperat
Articolul următor
Alte articole interesante