Antonia dezvăluie secretele părului ei superb și aranjat: vezi trei tutoriale video care te vor ajuta să obții un look de invidiat ca al artistei!

Este, cu siguranță, una dintre dintre cele mai apreciate vedete la diverse evenimente, având milioane de followeri care o adoră pentru aparițiile sale stilate și look-ul impecabil. Antonia știe cum să atragă atenția ori de câte ori apare în public, părul aranjat și strălucitor fiind atuul său în materie de frumusețe!

separator

Dacă te-ai întrebat care este secretul părului său superb la fiecare apariție publică, află că artista nu petrece ore în șir în saloanele de frumusețe pentru a realiza coafuri sofisticate. Deseori ai ocazia să o vezi cu părul drept, elegant și strălucitor, cu împletituri de Cosânzeană sau cu bucle fabuloase de divă!

Și toate acestea pentru că vedeta folosește produsele de styling Avon, din gama Advance Techniques, care îi asigură o apariție impecabilă, un păr aranjat și strălucitor și look-ul preferat pentru orice ocazie!

Mai jos, vezi trei tutoriale video care îți dezvăluie produsele pe care le folosește artista, dar și care sunt pașii pentru a obține un păr superb ca al ei, care să-ți atragă toate privirile!

Tutorial pentru un păr neted, mătăsos și strălucitor

Părul perfect drept este o coafură potrivită oricărei ținute. Magia constă în principiul ,,less is more”, deoarece această aranjare denotă eleganță prin simplitate. Artista este conștientă de acest lucru, de aceea folosește Spray-ul Tratament Colour Correction din gama de îngrijire a părului Advance Techniques de la Avon, care îi conferă un păr perfect drept și strălucitor. Spray-ul pentru Protecție Termică protejează cuticula firului de păr de contactul direct cu temperatura înaltă a aparaturii, iar Spray-ul pentru îndreptarea părului și serul Daily Shine hidratează părul, conferindu-i un aspect neted și luminos.

Tutorial Cosânzeana Look

Împletiturile condimentează orice apariție și sunt, cu siguranță, punctul de start al conversațiilor. Așadar, merită acel mic efort practic pentru a realiza această aranjare! Dacă îți dorești un look ca al artistei, pentru început, periază părul de la vârfuri înspre rădăcină pentru a evita deteriorarea acestuia.

Folosește, apoi, un ser care să dea împletiturii un aspect luminos și strălucitor, iar în final consolidează împletitura cu un spray fixativ. Tutorialul video îți arată tehnica împletiturii, pas cu pas!

Tutorial Diva Look

Buclele mari și voluminoase, modelate cu ajutorul produselor de styling, sunt alegerea perfectă pentru evenimentele speciale sau, pur și simplu, pentru momentele în care vrei să te simți… fabuloasă.

O spumă de păr, tratamentul Spray Colour Correction și un fixativ este tot ce ai nevoie pentru a obține bucle luminoase și strălucitoare. Vezi, mai jos, care sunt pașii! Mult succes!

Dacă vrei să comanzi produsele preferate ale Antoniei, contactează reprezentantul tău Avon sau scrie un mesaj pe pagina de Facebook a companiei Avon.

Partenerii noștri
Author Avon
Facebook: https://www.facebook.com/Avon.md/?fref=ts
Mamele au voie să își alăpteze în public copiii cu vârsta de până la 2 ani
Articolul anterior
Nouă reguli de viață ale italienilor
Articolul următor
Alte articole interesante