Antonia a dezvăluit complexul pe care îl are încă din copilărie

Antonia este una dintre cele mai atrăgătoare femei de peste Prut, dar acest lucru nu a împiedicat-o să dezvolte un complex încă din copilărie. Cu toate că primește tot timpul complimente pentru felul în care arată, Antonia nu se consideră perfectă, ba mai mult, artista chiar a vorbit despre aspectul care a făcut-o să se simtă rușinată de felul în care arăta.

separator
Dacă pentru unele femei o siluetă subțire și o înălțime peste medie reprezintă standardele de frumusețe, Antonia nu este de aceeași părere. Pentru că încă din copilărie era mult mai înaltă decât colegele ei, Antonia considera acest lucru un defect și încerca să îl mascheze pe cât posibil.

“Aveam un complex pentru că eram prea înaltă. Când eram mai mică stăteam alături de prietenele mele și toate erau mai mici, cumva aveam tendința de a sta cocoșată, mă ghemuiam ca să fiu la aceeași înălțime. Eu dacă mă îndrept, port tocuri și intru într-o încăpere atrag toate privirile, dar nu neapărat prin frumusețe. Toți se întreabă: “Cine e căluțul ăsta?”. Acesta a fost complexul meu, dar am învățat să mă iubesc așa cum sunt și mă simt foarte bine în pielea mea. Mai am și eu momente în care nu mă simt ok, dar e total normal.”, a spus Antonia într-un interviu pentru adevarul.ro.

Pe măsură ce anii au trecut, artista a învățat să se accepte și să nu mai vadă în înălțimea ei un element care-i stă în calea frumuseții.

73 de loturi de pește congelat infestat ar fi putut ajunge la piață, în spitale sau școli. Se cer demisii!
Articolul anterior
Tineri drogați, reținuți de carabinieri chiar în Parcul Catedralei
Articolul următor
Alte articole interesante