Apa micelară Cosmeplant cu extract de levănțică face magie pentru tenul tău!

Nu toate produsele cosmetice sunt la fel de naturale pe cât ne anunță producătorii. „Perfecțiunea se ascunde în detalii”, ne recomandă Lilu și se laudă cu apa micelară cu extract de levănțică, pe care a cules-o cu mâinile ei de la VioPark. Pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile cu produsele naturale, este cazul să ne lămurim nițel.

separator

Să înțelegem de ce „perfecțiunea se ascunde în detalii”

Mulți vor spune că rețeta este criteriul de bază, și vor avea dreptate. Dar pentru ca aceasta să funcționeze sută la sută este nevoie și de ingrediente potrivite. Mai mult, este important nu doar CE alegem, ci și calitatea ingredientelor din compoziție. Îndeosebi atunci când vine vorba de componente naturale.

De ce este bună levănțica?

Această plantă are atât de multe proprietăți utile, încât pe bună dreptate poate fi numită magică. Extractul florilor de levănțică calmează pielea, ameliorează iritarea și alergia, accelerează procesul de vindecare al acesteia, combate inflamațiile și reglează echilibrul de grăsimi. Sună fabulos. Însă, dacă materia primă a fost cultivată într-o zonă defavorabilă, spre exemplu în apropierea uzinelor de producție chimică, planta poate absorbi substanțe nocive, care nu vor aduce nici un fel beneficii. Adesea, nu putem ști cum au crescut plantele, cu extractele cărora se laudă producătorii, nici cu ce au fost udate sau ce fertilizant a fost utilizat.

Pentru a scuti consumatorii fideli de asemenea îndoieli, Viorica Cosmetic a decis să preia controlul asupra tuturor proceselor de producție, începând cu cultivarea materiilor prime. În scopul dat, a fost implementat un proiect unic — VioPark, unde culturile valoroase cresc în cel mai ecologic mod, într-un mediu natural, departe de obiectele industriale. Această abordare se numește permacultură și se bazează pe interacțiunile naturale ale ecosistemelor. Adică, plantele sunt protejate de efectele negative și acumulează toate forțele naturii, care apoi se regăsesc în produsele cosmetic marca Viorica Cosmetic. Exact acest lucru se întâmplă cu levănțica cultivată la VioPark.

Recolta anului 2020 a fost culeasă împreună cu prezentatorea TV Lilu Ojovan. Din plantele colectate a fost pregătit extractul de levănțică, care stă la baza apei micelare Cosmeplant. Și în cazul dat, chiar este garantată certitudinea că aceste produse cosmetice sunt cu adevărat naturale.

Apa micelară cu extract de levănțică, la realizarea căreia a participat Lilu, deja poate fi procurată în rețeaua de magazine Viorica, Fourchette, №1, Alina Cosmetics, Bonus sau poate fi comandată cu livrare pe site AICI.

 

România: record de noi cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
În SUA, școlile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021
Articolul următor
Alte articole interesante