Apa termală Herculane, ingredientul-minune al dermato-cosmeticelor Ivatherm

Dacă vorbim despre Ivatherm, în mod sigur facem referire la apa termală Herculane. Beneficiile “apei vii” de la Băile Herculane sunt cunoscute de milenii, iar staţiunea care a înflorit aici încă din vremea romanilor este cea mai veche din Europa.

separator

Apa termală Herculane, provine dintr-un izvor natural, termo-salin, din munții Cernei, izvoraște de la 2000 m adâncime, prin pereții de rocă ai muntelui, fiind recomandată tuturor tipurilor de piele sensibilă.

Este unul dintre produsele cu rol multiplu în îngrijirea pielii sensibile. Are acţiune anti-inflamatorie, anti-iritantă și calmantă, poate fi folosită după epilat sau peeling fiind soluţia ideală pentru calmarea arsurilor solare de gradul I sau a iritațiilor rebele apărute din senin.

Pe lângă celelalte beneficii pe care le aduce pielii, apa termală Herculane joacă un rol important în fixarea machiajului sau în completarea demachierii. Alege apa termală pentru prospețimea de dimineață: pulverizează, lasă să acționeze un minut, îndepărtează surplusul cu o dischetă demachiantă sau un prosop curat, de bumbac.

Apa termală Herculane, ingredientul-minune al dermato-cosmeticelor Ivatherm, este bacteriologic pură, departe de orice tip de poluare, are un grad mediu de mineralizare (2500 mg/l) şi este bogată în elemente indispensabile pentru o piele sănătoasă.

Considerată “apa vie”, Apa Termală Herculane are beneficii importante pentru piele:

Calciu – acţiune antiinflamatoare, efect antialergic
Mangan – acţiune antiradicali liberi
Zinc si Cupru – rol cicatrizant şi anti-bacterian
Magneziu – rol protector
Seleniu: puternic antioxidant

Apa termala Herculane are un efect calmant și anti-iritant asupra pielii. Schimbările climei, alimentației și modului de viață au dus la o creștere a incidenței pielii sensibile în rândul populației generale. De aceea, cosmetologia apelează tot mai mult la remedii tradiționale cum ar fi apa termală.

Considerată ,,apa vie”, apa termală Herculane cu nivel mediu de mineralizare are beneficii importante asupra pielii.

Acum poți găsi Apa Termală 200ml cu 30% reducere în rețeaua ,,Farmacia Familiei”!   

Așa arată secția pentru copii prematuri, în cel mai mare spital de profil din țară! Imagini dureroase
Articolul anterior
DJ August Ray invitat special la Tabăra de Detox! Îți va lărgi cunoștințele despre muzica electronică 
Articolul următor