Atinge puterea zeilor. Urmărește-ți pasiunea cu noile arome Maxima & Maxime pentru Ea și El!

Ȋntr-o lume în care puterea și seducția conturează succesul și îți definesc atitudinea, tot ceea ce îți rămâne să faci este să te aventurezi într-o experiență senzorială inedită. Avon ne cucerește cu o nouă lansare aromată! Ești pregătită să îţi dezlănţui simţurile, puterea atracţiei și flacăra intensă a aspirațiilor tale?

separator

Urmărește-ți pasiunea și stăpânește lumea cu noua gamă de parfumuri Avon Maxima pentru Ea și Maxime pentru El!

Inspirate din puterea divină a zeilor antici, noile arome Avon sunt gata să îți scoată în evidență personalitatea și potențialul tău maxim! Devino cea mai bună versiune a ta și trăiește-ți viața ținând cont de pasiunile și scopurile tale.

Cu o aromă modernă din categoria lemnoasă-florală, Apa de parfum Maxima pentru Ea captează focul zeilor, îți aprinde flacăra interioară la maximum și promisiunea tinereții veșnice.

Aroma seducătoare creată pentru a evidenția noblețea notelor de bază de floare de siminoc (imortelă), considerată ,,floarea eternității”, cu nectarina catifelată (notă de vârf) și glorioasa iasomie sambac (notă de mijloc) dezvăluie semnătura acestui parfum și îți lasă amprenta oriunde pășești!

Apa de toaletă Maxime pentru El are un amestec divin de ingrediente ce aprind și evidențiază unicitatea și forța din El.

Notele veritabile de Olibanum, o esență care în egipteana veche înseamnă ,,parfumul zeilor” și unul dintre cele mai scumpe ingrediente din lume, în combinație cu răcoarea și prospețimea frunzelor de mandarin și acordurile lemnoase intense, redau senzualitatea și masculinitatea acestui parfum.

Ambele arome Avon sunt create de parfumieri celebri, precum Pascal Gaurin și Yves Cassar (Apa de parfum Maxima) și Clement Gavarry și Harry Freemont (Apa de toaletă Maxime).

Descoperă noua Broșură Avon, comandă produsele și experimentează noile arome! Poți efectua comanda prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

Incendiu de proporții în capitală. Mai multe echipaje ale pompierilor au fost trimise la faţa locului
Articolul anterior
O familie cu patru copii a rămas pe drumuri, în prag de iarnă. Să le oferim o mână de ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante