Beneficiile cărbunelui activat în procesul de albire a dinților

Îți dorești un zâmbet strălucitor și o dantură albă și sănătoasă? Te poți bucura de aceste lucruri grație tratamentului pentru albirea dinților cu produsele Global White ce conțin cărbune activat. Toate produsele Global White le găsești în rețeaua ,,Farmacia Familiei”!

separator

Produsele Global White cu cărbune activat îți vin în ajutor pentru a obține un rezultat vizibil de albire în condiții casnice.

Cărbunele activat, cu textură poroasă și efect abraziv, are proprietăți absorbante incredibile. Datorită compoziției sale fizice si chimice, cărbunele activat poate absorbi până la 200 ori mai multe toxine și impurități decât greutatea proprie. De asemenea, este dovedit științific că acesta neutralizează mirosurile neplăcute și ajută la combaterea respirației urât mirositoare.

Global White pasta de dinți black înălbire extra/oxigen activ, 100ml

Cărbunele îndepărtează placa dentară și neutralizează mirosurile neplăcute.

Oxigenul activ pătrunde adânc în smalțul dentar și decolorează pigmenții întunecați.

Vitamina B3 încetinește formarea plăcii dentare.

Lactatul de calciu întărește smalțul.

Produs vegan – fără gluten, fără fluor, fără sls și fără ingrediente artificiale.

Fă cunoștință cu produsul în video de mai jos:

Global White benzi de înălbire pentru dinți Bamboo charcoal non-peroxide 7 zile

Benzile de albire pe bază de cărbune, fără peroxid sunt un remediu eficient de albire a danturii în condiții casnice fără a crea sensibilitate. Componentul de albire este cărbunele activ, care ajută la eliminarea petelor cauzate de fumat, consum de ceai negru, cafea, vin sau alte alimente. Benzile reprezintă o alternativă sanatoasă pentru dinții mai albi fără ingrediente toxice, fluoruri sau înălbitori.

Mai jos vezi modul de folosire a acestora:

Produsele Global White curăță dinții, întăresc smalțul, îmbunătățesc sănătatea gingiilor și împrospătează respirația. Îndepartează petele de cafea, ceai, vin si tutun, în mod natural! Dar să nu uităm și de beneficiile cărbunelui, care sunt nenumărate: absoarbe toxine și impuritățile, albește smalțul și elimină bacteriile care neutralizează mirosurile neplăcute.

Toate produsele Global White le găsești în rețeaua ,,Farmacia Familiei”!   

Astăzi este sărbătorită Ziua Internațională a Bărbatului
Articolul anterior
Ambulanțele de milioane de euro, care s-au dovedit a fi ,,vechi, rupte și ruginite”
Articolul următor
Alte articole interesante