Biorevitalizarea și plasmoterapia – ”secretul tinereții” recomandat de medicul dermatolog-triholog Ina Lozovoi – Trestian

Cu siguranță, înainte de sărbători fiecare doamnă vrea să arate bine și să se mândrească cu un ten frumos, fără cusur. Să știți că, acest lucru este posibil datorită unor tratamente cosmetologice antiaging miniminvazive, care cu succes se efectuează la Clinica Estetică Limerance din Capitală. Mai mult, centrul vine cu oferte avantajoase pentru fiecare client. Grăbiți-vă, să arătați de milioane în seara dintre ani!

separator

Potrivit medicului dermatolog-triholog Ina Lozovoi – Trestian, sezonul rece reprezintă perioada ideală pentru combinația procedurilor de plasmolifting și biorevitalizare. Acestea permit nu numai prelungirea efectului de biorevitalizare, dar și ajută la tratarea, regenerarea și depigmentarea pielii feței, gâtului și decolteului.

PLASMOTERAPIA
Terapia cu plasmă reprezintă o modalitate excelentă de a proteja pielea de factorii externi. Este o metodă unică și absolut sigură. Astfel, clienților li se injectează plasmă bogată în plachete sangvine (trombocite), izolate chiar din sângele lor.

Mai mult, specialiștii Limerance folosesc sisteme fiabile și eficiente. Acestea diferă prin centrifugare și concentrația maximă de trombocite în materialul final. Unul dintre avantajele importante ale terapiei cu plasmă este faptul, că această tehnică utilizează resursele naturale ale regenerării celulare și, prin urmare, nu există reacții alergice.

PLASMOLIFTINGUL 
– se observă o îmbunătățire imediată, prospețime și saturație a pielii;

– îmbunătățește semnificativ tonusul și elasticitatea pielii;

– substanțele biologic active ale regenerării accelerate a plachetelor sangvine (trombocite), contribuie la procesele de remodelare a colagenului și reduc probabilitatea apariției petelor pigmentare.

BIOREVITALIZAREA ȘI BENEFICIILE ACESTEIA
Pentru a proteja tenul împotriva efectelor negative ale vremii reci de afară, precum și pentru a reda prospețime acestuia, este foarte important să se hidrateze și să se hrănească pielea, iar propcedura de biorevitalizare poate face acest lucru cel mai bine. Cel mai invotiv preparat în acest sens, este Redensity l care asigură hidratarea instantanee ale pielii, restabilește turgorul și creează condiții optime de funcționare a celulelor. De asemenea, îmbunătățește textura și proprietățile protectoare a tenului.

Compoziția preparatului Redensity I, include 8 aminoacizi, 3 antioxidanți, 2 minerale și vitamina B6 – un set de ingrediente care pot face față oricărei probleme estetice.Rezultatul biorevitalizării pe bază de acid hialuronic:

  • În primul rând, pacientul vede estomparea ridurilor, care are loc imediat după procedură;
  • Tonifiere celulară și efect de lifting;
  • Stimularea producției de colagen;
  • Crearea unui mediu favorabil activității celulare.

La Limerance – frumusețea este la ea acasă! Pentru programare puteți suna la acest număr de tel: 0(60) -71-10 01 sau să accesați pagina de facebook.

Adresa Clinicii Estetice Limerance: Chișinău,  stradela Teatrului 2

Oksana Voevodina a devenit ,,fata cuminte”. Ce s-a schimbat după căsătorie?
Articolul anterior
Accident îngrozitor la Strășeni: un șofer a intrat sub tren și a fost târât câțiva metri
Articolul următor
Alte articole interesante