BiTONIC Lady și BiTONIC Man – iubirea este atunci când ai grijă de sănătatea celui drag!

Stresul zilnic, modul nu tocmai sănătos de viață și agitația cotidiană ne urmăresc pretutindeni, iar faptul că ai grijă de sănătatea partenerului tău de viață e încă un mod de a-ți arăta dragostea. Pentru EA este important să se simtă bine, să aibă un echilibru interior – atât în gânduri, cât și în procesele metabolice și hormonale, să se simtă frumoasă și iubită. Pentru EL e important să simtă mereu la nivel energia masculină care îl definește, să fie sigur că se poate baza pe propriile puteri, mai ales când vrea s-o facă fericită.

separator

Cu BiTONIC Lady frumusețea și sănătatea vin din interior!

Combinația optimă de colagen, coenzima Q10, vitaminele grupului B, zinc și seleniu ajută pielea să se regenereze mai rapid, menținându-i aspectul tânăr și catifelat. Totodată are efect de reglare hormonală, fapt valorificat mai ales în menopauză, atunci când se necesită și mai multă susținere pentru reglarea metabolică pentru doamne.

Virilitate, fertilitate și potență – BiTONIC Man

Cu extract din plante naturiste, BiTONIC Man este o alternativă naturală în creșterea energiei masculine și performanței sexuale de durată. BiTONIC Man crește libidoul și nivelul de testosteron, stimulează fertilitatea și virilitatea, îmbunătățește producția de spermă și este o bună profilaxie a maladiilor de prostată.

– Sursa primară pur vegetală, fără metale grele sau hormoni;
– Capsule mici, ușor de administrat;
– Tratament vizibil și de durată;
– Produs în Germania, după formula dezvoltată în cadrul Universității din Viena;
– Certificate de calitate internaționale: TUV, Ecocert, HACCP, Vegan;
– Nu conține coloranți, aromatizanți, organisme modificate genetic.

În luna februarie, poți beneficia de promoția ,,Pachetul dragostei”, ce oferă reducere de 20% la produsele BiTONIC Lady și BiTONIC Man.

Combinarea acestor produse este foarte specială, pentru că știm – poți spune „te iubesc!” prin multe metode, iar să oferi sănătate în dar e una din cele mai frumoase și elocvente metode. Recomandarea produselor este binevenită împreună cu adaptarea unui stil de alimentație sănătos și, desigur, multă dragoste!

Găsește produsele în toată rețeaua ,,Farmacia Familiei”!

 

Star Kids – distruge stereotipurile!
Articolul anterior
Un bărbat din capitală, înjunghiat de vecinul său căruia i-a spus să dea muzica mai încet
Articolul următor
Alte articole interesante