Bloggerița Dinca ne dezvăluie cum să avem sprâncene bogate

Majoritatea femeilor își doresc să aibă sprâncene frumoase. Doar că, puţine se bucură de o astfel de bogăție și sunt nevoite să recurgă fie la farduri, fie la machiajul semi-permanent al sprâncenelor. În acest sens, bloggerița Dinca ne propune o alternativă: un tratament natural pe bază de ingrediente simple și ușor de găsit în orice farmacie.

separator

Deși în comerț sunt o mulțime de serumuri destinate creșterii sprâncenelor, putem face unul și acasă din ingrediente naturale, care funcționează la fel sau poate chiar mai bine. Vei avea nevoie doar de trei ingrediente.Ingredientele necesare:

Ulei de ricin 

Este ingredientul minune pentru stimularea creșterii părului. Cum funcționează? Acesta pătrunde în foliculii de păr, hrănindu-i intens cu diferiți nutrienți și duce la fortificarea rădăcinii firului de păr. Astfel acestea devin mai rezistente și mai groase.

 Vitamina E

Lărgește vasele sangvine, stimulând astfel circulația sângelui, care la rândul ei provoacă creșterea folicului de păr. Este, de asemenea, bogată în antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, prevenind astfel deteriorarea părului.

Ulei de argan

Un alt miracol pentru firele de păr. Uleiul de argan hidratează suficient foliculii de păr, astfel încât aceștia să nu se înfunde cu murdărie, asigurând în acest mod creșterea normală a părului. De asemenea, acesta hrănește intens firul de păr, astfel încât acesta să crească puternic.

Cum să-l folosești

Păstrează amestecul într-un recipient micuț și folosește-l în fiecare seară. Cu un bețișor de vată aplică serumul pe sprâncene și lasă-l să acționeze peste noapte. Va fi timp suficient încât să intre în piele și a doua zi sprâncenele să fie curate. La dorință, poți aplica și pe gene. Nu recomand, să-l aplici înainte de a pleca undeva, deoarece conținutul este dens și nu intră rapid în piele, astfel încât sprâncenele tale vor fi uleioase. Pentru a avea rezultatele dorite, este important să incluzi acest pas în rutina ta de îngrijire. Este evident, că rezultatele nu vor apărea peste noapte. Este nevoie de puțină răbdare și câteva luni. La final, vei vedea că s-a meritat efortul!!!

Modele de blugi în tendințe pentru primăvara-vara 2018!
Articolul anterior
Primele imagini cu fiul Dorinei Cojocaru-Filipski. Iată cu cine seamănă micuțul!
Articolul următor
Alte articole interesante