Bloggerița Dinca ne dezvăluie cum să avem sprâncene bogate

Majoritatea femeilor își doresc să aibă sprâncene frumoase. Doar că, puţine se bucură de o astfel de bogăție și sunt nevoite să recurgă fie la farduri, fie la machiajul semi-permanent al sprâncenelor. În acest sens, bloggerița Dinca ne propune o alternativă: un tratament natural pe bază de ingrediente simple și ușor de găsit în orice farmacie.

separator

Deși în comerț sunt o mulțime de serumuri destinate creșterii sprâncenelor, putem face unul și acasă din ingrediente naturale, care funcționează la fel sau poate chiar mai bine. Vei avea nevoie doar de trei ingrediente.Ingredientele necesare:

Ulei de ricin 

Este ingredientul minune pentru stimularea creșterii părului. Cum funcționează? Acesta pătrunde în foliculii de păr, hrănindu-i intens cu diferiți nutrienți și duce la fortificarea rădăcinii firului de păr. Astfel acestea devin mai rezistente și mai groase.

 Vitamina E

Lărgește vasele sangvine, stimulând astfel circulația sângelui, care la rândul ei provoacă creșterea folicului de păr. Este, de asemenea, bogată în antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, prevenind astfel deteriorarea părului.

Ulei de argan

Un alt miracol pentru firele de păr. Uleiul de argan hidratează suficient foliculii de păr, astfel încât aceștia să nu se înfunde cu murdărie, asigurând în acest mod creșterea normală a părului. De asemenea, acesta hrănește intens firul de păr, astfel încât acesta să crească puternic.

Cum să-l folosești

Păstrează amestecul într-un recipient micuț și folosește-l în fiecare seară. Cu un bețișor de vată aplică serumul pe sprâncene și lasă-l să acționeze peste noapte. Va fi timp suficient încât să intre în piele și a doua zi sprâncenele să fie curate. La dorință, poți aplica și pe gene. Nu recomand, să-l aplici înainte de a pleca undeva, deoarece conținutul este dens și nu intră rapid în piele, astfel încât sprâncenele tale vor fi uleioase. Pentru a avea rezultatele dorite, este important să incluzi acest pas în rutina ta de îngrijire. Este evident, că rezultatele nu vor apărea peste noapte. Este nevoie de puțină răbdare și câteva luni. La final, vei vedea că s-a meritat efortul!!!

Un număr mare de ocupanți ruși sunt aduși la Herson. Aceștia sunt cazați în spitale și în casele oamenilor refugiați din regiune

Ocupanții se stabilesc în spitale și case din regiunea Herson ocupată. Ei consideră deja periculos să locuiască în clădiri administrative. Invadatorilor le este frică să se stabilească acolo unde nu există civili, transmite presa ucraineană.

Оккупанты боятся расселяться там, где нет гражданских / фото censor.net

Acest lucru a fost anunțat de deputatul Consiliului Regional Herson Serhiy Khlan.

„Ocupanții încep acum să se stabilească în spitale și în casele oamenilor, pentru că deja consideră că este periculos pentru ei înșiși să se stabilească în clădiri administrative”, a spus Khlan.

Jurnalista rusă Marina Ovsyannikova a evadat din arestul la domiciliu, împreună cu fiica ei de 11 ani

Fosta jurnalistă de la Pervîi Canal, Marina Ovsyannikova, a evadat din arestul la domiciliu. Fostul soț al femeii a spus că aceasta a dispărut într-o direcție necunoscută împreună cu fiica ei de 11 ani.

марина овсянникова, одиночный пикет, журналистка первого канала, российская журналистка, овсянникова сбежала

„Aseară, fosta mea soție a părăsit domiciliul, împreună cu fiica mea de 11 ani”. Anterior, jurnalista a declarat că vrea să părăsească Rusia împreună cu fiica ei.

Igor Ovsyannikov i-a interzis femeii să facă acest lucru. Fiul cel mare al cuplului locuiește deja cu tatăl său.

Marina Ovsyannikova a fost plasată în arest la domiciliu până pe 9 octombrie, după ce a protestat singură împotriva războiului pe digul Sofiyskaya.

Ea a ieșit la protest cu un afiș cu fotografii cu copii uciși în Ucraina și inscripția: „Câți copii mai trebuie să moară înainte să te oprești?”.

Марина овсянникова, журналистка первого канала, одиночный пикет

Anterior, Marina Ovsyannikova a fost amendată de două ori în temeiul unui articol administrativ despre „discreditarea armatei ruse”. Prima dată, când a vorbit la tribunal unde a fost arestat politicianul Ilya Yashin, a doua oară, când a scris o postare împotriva războiului pe rețelele de socializare.

Marina Ovsyannikova a devenit cunoscută după ce a ieșit pe spatele prezentatoarei Ekaterina Andreeva în direct pe 14 martie cu un afiș „NO WAR (no war). ,,Opriți războiul, nu credeți propagandei, vă mint aici”.

Ulterior, ea a demisionat de la Pervîi Canal „din proprie voință”.

Un oligarh rus își vinde de urgență iahtul ascuns în Maldive

Miliardarul rus Igor Kesaev, care are o avere de peste 2,6 miliarde de dolari, și-a scos iahtul MySky la vânzare. Oferta de cumpărare a fost trimisă unui număr semnificativ de cumpărători.

Despre acest lucru informeză agenția de presă TASS.

Oferta de vânzare a superyacht-ului a fost trimisă de brokerul de iahturi Merle Wood & Associates unor potențiali cumpărători anonimi.

Kesaev nu a intrat sub sancțiunile SUA, dar a fost inclus pe lista de sancțiuni de către UE, Canada, Marea Britanie și Australia.

Iahtul MySky este vândut cu 29,5 milioane de euro.

Modele de blugi în tendințe pentru primăvara-vara 2018!
Articolul anterior
Primele imagini cu fiul Dorinei Cojocaru-Filipski. Iată cu cine seamănă micuțul!
Articolul următor