Bucură-te de magia sărbătorilor și colorează-ți fiecare zi cu noile arome Avon Life Colour by Kenzo Takada!

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri ai lumii, legendarul creator japonez Kenzo Takada, a revoluționat tendințele de frumusețe în domeniul modei încă acum patru decenii, atunci când devenea unul dintre primii japonezi de succes ce creau senzație pe podiumurile de modă de la Paris.

separator

A cucerit celebritatea urmându-și instinctul și vocația. Dragostea pentru modă a încolțit în copilărie, răsfoind revistele de modă ale surorilor sale, iar în adolescență, în ciuda insistențelor părinților, a renunțat la studiile în literatură pentru a-și continua cariera în domeniul designului. Primii pași de succes în lumea modei îi realizează după absolvirea colegiului de modă din Tokio: tânărul designer ambiționat de talent și vise mari decide să meargă la Paris, acolo unde își croiește, cu desăvârșire, succesul și faima.

Kenzo Takada este creatorul de modă care a dat viață unui nou suflu în industria designului, aducând în scenă idei creative și jucăușe, ieşite din tipare, haine inspirate de moda străzii japoneze și eleganța pariziană, amestecul de diferite tipuri de stofe și culori într-o piesă.

„Una dintre cele mai mari inspirații ale mele a fost întotdeauna puterea culorilor. Ele sunt un limbaj universal pe care majoritatea dintre noi îl înțeleg instinctiv și care exercită un mare impact asupra modului în care ne simțim: lumea este plină de culori”, afirmă celebrul creator de modă și parfumerie Kenzo Takada, care revine în atenția publicului cu o nouă gamă de produse ce inspiră farmec, energie și pozitivitate.

Avon, împreună cu celebrul creator de modă și parfumerie Kenzo Takada, lansează noile arome Avon Life Colour.  Aceasta este de fapt a doua colaborare a creatorului de modă cu compania Avon, bazată pe succesul primei linii de parfumuri, Avon Life, care a fost creată împreună cu faimosul designer în urmă cu doi ani.

Noile arome Avon Life Colour by Kenzo Takada îți vor umple viața de culoare! Fiecare zi e ca o pagină albă, așa că, nu ezita, coloreaz-o așa cum visezi, descoperind noua gamă de arome Avon Life Colour pentru Ea și Avon Life Colour pentru El!

Avon Life Colour pentru Ea

Apa de parfum îți dezvaluie creativitatea! Aroma de pară suculentă și apetisantă, în amestec cu magnolia efervescentă, îți vor elibera energia pozitivă, iar notele fermecătoare de orez basmatic îți lasă o atingere caldă și înmiresmată pe piele. Aroma rezistă de dimineața până seara, astfel încât să simți noua esență întreaga zi!

Pentru un plus de aromă și seducție, completează-ți trusa cu Mini-apa de parfum Avon Life Colour pentru Ea, Apa de parfum Avon Life pentru Ea, dar și Loțiunea de corp Avon Life Colour pentru Ea!

Avon Life Colour pentru El

Cu apa de toaletă Avon Life Colour pentru El simți energia pozitivă întreaga zi. Aroma revigorantă de ceai verde fructifică prospețimea magnoliei într-o notă de vârf, iar acordul de vetiver ca notă de bază adaugă bogăție și intensitate.

Simte-te răsfățat la maxim cu întreaga gamă ce include, de asemenea, Deodorantul spray Avon Life Colour pentru El, Apa de toaletă Avon Life pentru El, dar și Gelul de curățare pentru corp și păr Avon Life Colour pentru El!

Descoperă toată gamă de arome în noua Broșură Avon și bucură-te de cadouri și magia Sărbătorilor!

Comandă produsele Avon Life Colour by Kenzo Takada pentru Ea și pentru El prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

Cinci modele de paltoane pe care le poți coase chiar tu
Articolul anterior
Reduceri de 20% la produsele TENA Lady!
Articolul următor
Alte articole interesante