Ce este cuperoza: soluții eficiente pentru calmarea tenului sensibil predispus la roșeață și iritație!

Odată cu intensificarea razelor solare, tenul predispus la roșeață, sau cuperoză, are nevoie de îngrijire specială. Cuperoza este o afecţiune dermatologică caracterizată prin roşeaţa feţei (eritem), apariţia de vase de sânge (teleangiectazii) şi coşuri (papulo-pustule). Reacţia apare brusc şi este declanşată de anumiţi factori, cum ar fi expunerea la soare, emoţii, mâncăruri picante, alcool.

separator

Roşeaţa feţei, asemănătoare cu roşeaţa provocată de arsurile solare, este însoţită de modificarea temperaturii pielii cu senzaţie de ”obraji în flăcări”. Diagnosticarea precoce este foarte importantă deoarece este o afecţiune progresivă, care netratată se poate agrava.

Dacă tenul tău este unul sensibil, suferă de roșeață sau cuperoză, trebuie să știi că acesta are nevoie de îngrijire specială. În plus, află că există anumite remedii care înlătură roșeața, calmează iritația și reduc numărul capilarelor dilatate la nivelul tegumentului.

Cum rezolvi problema tenului sensibil cu roșeață?

Pentru îngrijirea pielii sensibile afectate de cuperoză, Ivatherm a creat gama Rosederm – loțiune micelară şi cremă pentru piele sensibilă.

ROSEDERM Loțiune micelară anti-roșeață curăţă şi demachiază blând pielea fragilă şi iritată, uşor hipesensibilă. Produsul este recomandat pentru îngrijirea zilnică a pielii cuperozice, a pielii sensibile, alergice, cu roşeaţă sau roșeață și scuame. Reduce eritemul (roşeaţa), calmează iritaţiile, reechilibrează pH-ul pielii. Are toleranţă oculară excelentă şi nu necesită clătire.

ROSEDERM cremă pentru piele sensibilă cuperozică oferă îngrijire pentru pielea sensibilă cu eritem și telangiectazii (vase de sânge) din rozacee. Este recomandat în tratamentul pielii sensibile cuperozice cu microcirculație vizibilă, localizată şi eritem. Reduce numarul şi mărimea telangiectaziilor aparente la nivelul feţei. Crema are acţiune reparatorie anti-inflamatoare şi anti-angiogenetică.

Se aplică o dată sau de două ori pe zi, pe zona afectată – obraji şi aripile nasului, pe o perioadă de cel puţin 3 luni. Crema constituie o excelentă bază pentru machiaj.

Produsele Ivatherm le găsiți în toate filialele Farmacia Familiei!

Nunta regală în România, la Sinaia! Nepotul Regelui Mihai I și aleasa inimii sale au stabilit data nunții
Articolul anterior
Cum să ai un abdomen plat într-un timp record
Articolul următor
Alte articole interesante