Ce măști faciale să alegi în funcție de tipul tenului!

Măștile faciale pot fi numite „infuzii de frumusețe”. În funcție de conținutul lor, acestea pot fi clasificate în: purificatoare, hidratante sau exfoliante, fiind benefice în rezolvarea problemelor fiecărui tip de ten. Este bine să cunoști că alegerea corectă a tipului de mască este un lucru extrem de important. Folosind o mască necorespunzătoare poți afecta negativ starea tenului tău.

separator

Când simți nevoia să îi acorzi o atenție deosebită pielii, atât măștile faciale preparate acasă, cât și cele din comerț îți pot fi de ajutor. Măștile de înfrumusețare vin să completeze un ritual adecvat de îngrijire.

Măștile făcute acasă sunt eficiente dacă sunt potrivite tipului tău de ten. Acestea conțin ingrediente naturale, precum acizi din fructe cu eficiență demonstrată. Dar, mare atenție, întrucât ele pot avea efecte secundare! De exemplu, acizii din fructe pot fi fotosensibilizanți. Avantajul măștilor făcute acasă este că acestea se fac rapid și sunt ieftine, însă trebuie să cunoști care dintre potențialele ingrediente pe care le folosești sunt potrivite pielii tale și care sunt eventualele efecte secundare.

Pentru persoanele care au probleme reale ale pielii (acnee, piele sensibilă, uscată etc.), cele mai bune sunt măștile din comerț (de dorit din farmacii), pentru că sunt mai complexe din punct de vedere al compoziției și conțin mai multe ingrediente active, în afară de cele naturale. Pe lângă asta, fiecare dintre acestea sunt concepute pentru un anumit tip de ten și are „instrucțiuni de folosire”, deci există un risc mai mic de apariție a incidentelor neplăcute legate de folosirea inadecvată a produsului.

“După proceduri cosmetologice (lazer terapie, biorevitalizare, peeling, criomasaj) este important să aplicăm pe față o mască hidratantă cu efect calmant și antiinflamator”, susține Cezara Bolocan, medic dermatolog.

Numismed prezintă măști concepute pentru hidratarea și curățarea delicată a pielii.

Numismed Mască hidratantă cu uree 5% –  împrospătează pielea uscată, previne deshidratarea și îi redă suplețe. Un complex special de ingrediente active optimizează elasticitatea și reface sistemul propriu de protecție al pielii. Pantenolul calmează iritațiile, dar vitamina E previne îmbătrânirea. Acidul hyaluronic menține elasticitatea și fermitatea tenului.

Mod de utilizare: Aplică dimineața sau seara pe pielea curățată în prealabil. Lasă să acționeze 5-10 minute, după care îndepărtează cu apă călduță.

Numismed  Masca de curățare profundă cu Uree 5% – potrivită pentru toate tipurile de piele cu tendință de inflamație și hiperfuncție a glandelor sebacee. Calmantă și purifiantă, masca-peeling cu uree are efect dublu: ureea hidratează intens pielea, iar particulele fine din componența măscuței ajută la eliminarea celulelor moarte și la normalizarea procesului de hipercheratinizare.

Mod de utilizare: Aplică dimineața sau seara pe pielea curățată în prealabil. Masează ușor cu degetele pielea, accentuând zona T.  Lasă să acționeze 5-10 minute, după care îndepărtează cu apă călduță.

Testat dermatologic.

Produs în Germania.

Măștile Numismed pot fi găsite în rețeaua Farmaciei Familiei sau Orient.

Hyper Farmacia Dita în or. Ungheni cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale.

Hyper Farmacia Dita, acum și în or. Ungheni pe str. Națională, 17, cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale. Vino și descoperă gama largă de ochelari de diferite branduri mondiale: Polar, Ray Ban, Vogue, Ralph, Emporio Armani, Jaguar, JOOP!, accesorii și lentile de contact Zeiss, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, lentile pentru ochelari germane Zeiss și japoneze Hoya! De asemenea, poți beneficia de consultația oftalmologică pentru copii, adolescenți, și de suportul consultantului bine pregătit care este gata să te ajute cu sfaturi, hyper oferte și reduceri PERMANENTE 15% la orice cumpărătură Optica.

Oriflame. Banchetul Directorilor 2022

Pier Pasolini spunea „Nimeni și nimic nu ar putea vreodată recrea minunăția unei emoții”. Și a zis-o foarte bine, deoarece emoțiile și sentimentele trăite sunt cea mai mare motivație și singurul lucru care nu poate fi captat într-o singură fotografie, ele rămân doar în inimele noastre.

Oriflame este și despre emoții exprimate, prin produsele noastre, posibilitățile oferite și cel mai important, prin oamenii care sunt împreună cu noi. Am celebrat și mereu vom celebra succesul Partenerilor noștri, iar „Seara Starurilor 2022″ este o dovadă pură. La data de 29 august, festivalul din Cannes a fost reprodus la Chișinău, în locația fenomenală Richland. Covorul roșu, paparazzi, admiratori, păhare cu prosecco și muzică, totul ca în cele mai bune filme din Hollywood. Toate acestea nu ar avea sens fără vedetele Oriflame, care au strălucit la propriu în acea seară. Vă propun să facem o călătorie în timp și să vedem cum s-a desfășurat Banchetul Directorilor 2022!

Pre-Party a început, invitații cu dispoziție bună se apropie de zonele expuse, servesc câte un pahar de prosecco, savurează atmosfera excepțională și își suplinesc colecția de poze. Moderatul anunță concursul online, iar participanții care au trecut toate etapele de scanare a QR-codurilor sunt remunerați cu câte un mic premiu.

Covorul roșu deja așteaptă să fie parcurs de acele persoane, care au ales să-și direcționeze viața pe altă cursă. Compania ce vine din Suedia, cu standarde europene și o nouă cultură pentru țara noastră, o cultură de îngrijire din interior și la exterior. Oriflame nu este doar despre vânzări, câștiguri. Oriflame este despre un mod de viață diferit, în care îți construiești propria independență, creezi amintiri de neuitat, te dezvolți ca personalitate, comunici și împărtășești experiența cu personae care au început de la zero, dar au atins culmile succesului și trăiești o viață la care doar ai visat. Toate aceste persoane au timp să analizeze drumul pe care l-au făcut pentru a atinge acest nivel, efortul depus și toate acele momente când crezi că nu mai poți, dar atunci când îți auzi numele spus de moderator, pășești pe covorul roșu către toate persoanele care te aplaudă și admiră, înțelegi că totul se merită. Se merită cu adevărat, deoarece Oriflame mereu a demonstrat că poate celebra succesul. Precum am menționat, compania noastră vine din Suedia, iar valorile suedeze ne ghidează, începând cu etica îngrijirii de sine, sănătatea fizică și mentală, grija față de natură, până la echilibrul între muncă și odihnă. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Suediei Katarina Fried, care a felicitat toate persoanele care au depus efort pentru a aduce din Suedia, în Moldova, frumusețea din natură. Cu siguranță au fost prezenți și Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova și Dmitry Kvasha, Management General Caucaz și Moldova.

După toate felicitările, pozele și urările de bine, suntem deja în sala frumos amenajată. Bandul de muzică vie, bucatele deosebite, discursuri pe scenă din partea invitaților noștri speciali. O personalitate deosebită, Lili Lozan, în calitate de Brand Ambasadoarea Oriflame a adus omagii, iar prin propriul exemplu a demonstrat că poți obține tot ce îți dorești, dacă lucrezi cu multă ardoare.

Seara Starurilor a continuat cu un număr acrobatic fenomenal, în care Elena Balan și Iaconi Diana, care au atins un nivel extraordinar de dezvoltare în cadrul companiei, dar și ca persoanlitate, au încăntat invitații și au demonstrat că dețin nu doar abilități în dezvoltarea unui business, dar și artistice.

Partea oficială a evenimentului a ajuns la sfârșit, invitații dornici de veselie, îmbrăcați în alb conform dress-codului After Party merg spre ritmul muzicii care răsună și mai tare, iar ceea ce a urmat după nu va fi relatat în acest articol, deoarece a rămas pentru totdeauna în inimile noastre.

Oriflame nu este o simplă companie, este o comunitate de oameni frumoși la chip și suflet, oameni care își dezvoltă propria afacere, lucrează din plăcere, ci nu doar din necesitate, călătoresc și cunosc oameni excepționali și își creează amintiri și momente de neuitat. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, dar reguli de viață. Ne străduim să transpunem cultura îngrijirii de sine, aici, la noi în țară, cu grijă față de toate persoanele care sunt alături de noi, dar și față de tine, cititor. Toate acestea le-am întruchipat în produsele noastre, care sunt create în conformitate cu standardele europene, din ingrediente prietenoase mediului și cu un ocean de beneficii.

Vezi produsele noastre aici https://md.oriflame.com/products/digital-catalogue-current

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

O finalistă la concursul Miss Anglia a concurat fără să se machieze, fapt considerat o premieră în istoria de aproape un secol a competiției, scrie CNN.

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a trecut de semifinalele concursului după ce a ales să se prezinte în competiție fără machiaj. Ea urmează să concureze în octombrie la finală, transmite digi24.ro.

„Pentru mine înseamnă foarte mult că am ajuns până aici, deoarece simt că multe fete de diferite vârste ajung să se machieze pentru că se simt presate să facă asta. Dacă suntem fericiți în propria piele nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face fiecare individ să fie unic”, a declarat Melisa Raouf într-un interviu acordat ziarului britanic Independent. 

Piese obligatorii în garderoba femeii care se respectă!
Articolul anterior
Un vis împlinit! Imagini video emoționante de la nunta lui Marin Andronachi şi a Mariei Sofroni
Articolul următor