Ce produse să folosim pentru demachierea pielii sensibile

Pentru a avea mereu un ten proaspăt și sănătos, trebuie să-l îngrijim ca la carte. Una dintre cele mai importante deprinderi din ritualul zilnic de frumusețe trebuie să fie demachierea corectă, cu produsele potrivite în funcție de tipul pielii.

separator
Pentru demachierea tenului sensibil, alege produsele noi din gama Numismed Micelar Sensitive:

Numismed Sensitive Gel demachiant micelar

Gel spumant micelar curăță delicat și îndepărtează ușor machiajul. Formula calmantă cu SymCalmin® reduce senzația de prurit, calmeză pielea sensibilă sau iritată. Nu usucă pielea, nu provoacă senzația de strângere după spălare. Rezultat – pregătește perfect tenul pentru aplicarea ulterioară a cremei, obții un ten mătăsos, hidratat și curat.

Numismed Sensitive Apă micelară

Formula delicată cu micelele îndepărtează cu ușurința machiajul și impuritățile, protejând pielea de deshidratare. Pielea nu se simte tensionată după curățare, dar revigorată, pură și suplă. Ingredientele calmante reduc iritațiile, roșeața și senzația de prurit. Fără parfum, bine tolerată de pielea sensibilă, inclusiv și în jurul ochilor.

Numismed Tonic hidratant pH5,5

Tonic hidratant pregătește tenul pentru aplicarea cremei, oferind o hidratare profundă. Formula cu ingrediente calmante și hidratante -Hydrolactol® și SymCalmin®, redă pielii suplețe și catifelare. Fără alcool, recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Este un produs destinat îngrijirii pielii feței și gâtului, dezvoltat special pentru tonifiere, hidratare și completarea demachierii.

Calitate germană la un preț avantajos! Testat dermatologic. Nu conține parabeni, parfum, uleiuri minerale, silicon.

La Chișinău s-a deschis un cămin pentru tinere studente care provin din familii social-vulnerabile
Articolul anterior
Clip video șocant! O mamă își pedepsește copilul băgându-l cu capul în toaletă
Articolul următor
Alte articole interesante