Ce trebuie să știi despre benzile de albire Global White!

Te ademenesc dinții albi și zâmbetul strălucitor? Poți obține cele mai bune rezultate chiar în confortul casei tale! O modalitate eficientă de albire a dinților în condiții casnice poate fi făcută cu ajutorul benzilor de albire cu oxigen activ.

separator

Benzile de albire Global White asigură siguranță, simplitate și minim efort pentru a garanta rezultate maxime de albire și zâmbet strălucitor!

Din ce sunt făcute benzile?

Benzile sunt făcute din bucăți flexibile de plastic (polietilenă) transparente, subțiri, care au fost acoperite pe o parte de un strat subțire ce conține peroxid de hidrogen. Acest strat funcționează atât ca agent de albire, cât și ca adeziv prin care benzile vor sta lipite pe dinți. Benzile conțin același agent de albire folosit de către medicii dentiști în cabinete, iar în procesul de albire acestea nu afectează smalțul!

Avantajul design-ului sub formă de bandă

  • În comparație cu alte metode de albire în condiții casnice, această formă este probabil cea mai simplă și curată metodă de a-ți albi dinții.
  • Având în vedere că agentul de albire este aplicat de producător, doză aplicată este controlată și va fi mereu aceeași. Ca urmare, se asigură obținerea rezultatelor preconizate și se minimizează riscul apariției efectelor secundare.
  • Datorită faptului că doar o parte a benzii este acoperită de agentul de albire, bandă în sine va acționa atât ca barieră ce previne diluția peroxidului în salivă, cât și ca mijloc de a minimiza contactul agentului de albire cu țesuturile moi ale cavității orale. Acest lucru ajută la maximizarea eficacității albirii și scăderea apariției efectelor secundare.

Cum funcționează benzile de albire?

Procesul de funcționare a benzilor presupune transformarea peroxidului de hidrogen în molecule numite “radicali liberi”. Aceștia acționează pe petele din smalțul dentar, rup complexele moleculare mari ale substanței acestora, făcându-le mai ușor de îndepărtat.

Cum se folosesc benzile de albire?

Benzile sunt extrem de simplu de utilizat! Se dezlipește banda pentru dintii superiori și se poziționează peste dinți, fără să acopere gingia, după care se apasă ușor cu degetele pentru a se mula perfect pe suprafață dintelui. Excesul de bandă se îndoaie peste partea interioară a dintelui. Se repetă pentru banda destinată dinților inferiori. După 30 minute de la aplicare, banda se dezlipește cu ușurință de pe dinți și se aruncă.Cât timp se țin benzile pe dinți?

Benzile se aplică o dată pe zi, timp de 30 minute, asigurând comoditate în utilizare.

Cursul de tratament cu benzile de albire Global White cuprinde 2 alternative: curs EXPRESS – rezultat vizibil în 7 zile și curs FULL – efect maxim în 14 zile.

Vezi mai jos modul de folosire a acestora:

Produsele le găsiți în toată rețeaua Farmacia Familiei!

Surpriză pentru fani! Dan Bălan și Tina Karol, împreună într-un duet pasional
Articolul anterior
Premieră muzicală! EL Radu revine cu “Ay Mi Nena”, un featuring cu Sk Rootman
Articolul următor
Alte articole interesante