Ce trebuie să știi despre benzile de albire Global White!

Te ademenesc dinții albi și zâmbetul strălucitor? Poți obține cele mai bune rezultate chiar în confortul casei tale! O modalitate eficientă de albire a dinților în condiții casnice poate fi făcută cu ajutorul benzilor de albire cu oxigen activ.

separator

Benzile de albire Global White asigură siguranță, simplitate și minim efort pentru a garanta rezultate maxime de albire și zâmbet strălucitor!

Din ce sunt făcute benzile?

Benzile sunt făcute din bucăți flexibile de plastic (polietilenă) transparente, subțiri, care au fost acoperite pe o parte de un strat subțire ce conține peroxid de hidrogen. Acest strat funcționează atât ca agent de albire, cât și ca adeziv prin care benzile vor sta lipite pe dinți. Benzile conțin același agent de albire folosit de către medicii dentiști în cabinete, iar în procesul de albire acestea nu afectează smalțul!

Avantajul design-ului sub formă de bandă

  • În comparație cu alte metode de albire în condiții casnice, această formă este probabil cea mai simplă și curată metodă de a-ți albi dinții.
  • Având în vedere că agentul de albire este aplicat de producător, doză aplicată este controlată și va fi mereu aceeași. Ca urmare, se asigură obținerea rezultatelor preconizate și se minimizează riscul apariției efectelor secundare.
  • Datorită faptului că doar o parte a benzii este acoperită de agentul de albire, bandă în sine va acționa atât ca barieră ce previne diluția peroxidului în salivă, cât și ca mijloc de a minimiza contactul agentului de albire cu țesuturile moi ale cavității orale. Acest lucru ajută la maximizarea eficacității albirii și scăderea apariției efectelor secundare.

Cum funcționează benzile de albire?

Procesul de funcționare a benzilor presupune transformarea peroxidului de hidrogen în molecule numite “radicali liberi”. Aceștia acționează pe petele din smalțul dentar, rup complexele moleculare mari ale substanței acestora, făcându-le mai ușor de îndepărtat.

Cum se folosesc benzile de albire?

Benzile sunt extrem de simplu de utilizat! Se dezlipește banda pentru dintii superiori și se poziționează peste dinți, fără să acopere gingia, după care se apasă ușor cu degetele pentru a se mula perfect pe suprafață dintelui. Excesul de bandă se îndoaie peste partea interioară a dintelui. Se repetă pentru banda destinată dinților inferiori. După 30 minute de la aplicare, banda se dezlipește cu ușurință de pe dinți și se aruncă.Cât timp se țin benzile pe dinți?

Benzile se aplică o dată pe zi, timp de 30 minute, asigurând comoditate în utilizare.

Cursul de tratament cu benzile de albire Global White cuprinde 2 alternative: curs EXPRESS – rezultat vizibil în 7 zile și curs FULL – efect maxim în 14 zile.

Vezi mai jos modul de folosire a acestora:

Produsele le găsiți în toată rețeaua Farmacia Familiei!

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Uită de masaj facial și botox! Tunsori care te fac să pari mai tânără și te pun în valoare la orice vârstă

Masaj facial, botox, acestea sunt lucruri pe care femeile le fac în speranța că vor părea mai tinere. Dacă îți dorești o schimbare, avem o veste bună pentru tine, o coafură sau o tunsoare la modă poate avea un efect similar. Părul ajută la înmuierea liniilor faciale și, de asemenea, poate distrage atenția de la un gât ceva mai îmbătrânit, scrie unica.ro.

Coafura în stilul lui Brigitte Bardot

Pentru cele care doresc părul lung și nu agreează bretonul, o coafură inspirată de cea a actriței  Brigitte Bardot poate fi alegerea ideală. Straturile de păr vor încadra fața și vor crea un aspect sofisticat și sexy.

Coada

Coada are puteri miraculoase. Îți ridică sprâncenele, iar bonusul este că pur și simplu nu necesită prea mult timp.

Pixie

Cu o astfel de coafură, oamenii îți vor vedea mai întâi fața. Stiliștii recomandă un păr mai scurt pentru un lifting facial – cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Părul mai lung face adesea ca fața să pară obosită și nu proaspătă. Desigur, tunsoarea pixie nu este pentru toată lumea, așa că e de preferat să îți consulți mai întâi stilistul.

Tunsoarea pixie adaugă instantaneu prospețime și o energie tinerească aspectului tău. Este o tunsoare confortabilă și populară, care arată bine și fără nicio coafare suplimentară.

Bob gradat

Oferă un look modern și mai multă structură părului. Joacă-te cu liniile diagonale, la un unghi de 45 de grade, iar la spate să fie extrem de scurt. Dacă nu te poți decide asupra unei tunsori, optează pentru un bob clasic. Este o opțiune universală, se potrivește aproape tuturor și arată bine atât pe părul drept, cât și pe cel creț. Tunsoarea bob adaugă farmec și eleganță aspectului tău. Dacă îți lași părul puțin dezordonat, poți avea un aspect șic și poți părea mult mai tânără.

Tunsorea în straturi

Este o opțiune de compromis, deoarece vă împrospătează cu siguranță aspectul fără a-l schimba dramatic. Această tunsoare la modă este bună pentru femeile cu fața plină, deoarece șuvițele texturate și alungite pot schimba frumos proporțiile.

Lob

Este o tunsoare de întinerire care ascunde cu succes schimbările legate de vârstă. Este perfectă pentru o față subțire, alungită, cu o bărbie proeminentă. Arată extrem de atractiv pe părul creț și nu necesită aproape nicio coafare.

Cascadă

O tunsoare în cascadă creează volum, iar șuvițele din jurul feței îi îmbunătățesc forma. Cascadele sunt ideale pentru părul drept, atunci când îți dorești o schimbare subtilă a aspectului tău, nu una drastică. Este o tunsoare grozavă de întinerire pentru o față dolofană și rotundă. Chiar dacă îți place părul lung, îți recomandăm să renunți la el și să optezi pentru un păr de lungime medie. Femeile care au intrat deja în cel de-al patrulea deceniu de viață arată mai feminine cu părul de lungime medie.

Dacă faci bucle pe părul de lungime medie, vei crea volum.  Părul subțire și turtit te face să arăți mai bătrână, dar volumul îți face fața mai ascuțită și ascunde ridurile .

Sfaturi de la stiliști

Specialiștii au câteva sfaturi pentru tine. Iată ce ar trebui să știi! În locul unei tunsori netede, e de preferat să le alegi pe cele pline și cu volum. Astfel de coafuri au un efect de întinerire. Coafurile asimetrice și dezordonate pot fi de mare ajutor dacă dorești să îți împrospătezi aspectul.

Bretonul dezordonat poate ascunde micile riduri de pe frunte, în timp ce bretonul asimetric își face privirea mai expresivă. Este de preferat să eviți bretonul gros și drept. Părul lung este adesea purtat în coc sau sub forma acelor răsuciri franțuzești, iar astfel de coafuri te pot face să arăți mai în vârstă.  Coafurile anti-îmbătrânire sunt simple. Tunsorile fanteziste și coafurile complicate subliniază în mod nefavorabil schimbările legate de vârstă. Alege tunsori simple și naturale, care sunt cu adevărat tinerești.

Surpriză pentru fani! Dan Bălan și Tina Karol, împreună într-un duet pasional
Articolul anterior
Premieră muzicală! EL Radu revine cu “Ay Mi Nena”, un featuring cu Sk Rootman
Articolul următor