Cinci reguli de aur pentru o detoxifiere în ianuarie

Detoxifierea nu este doar o măsură luată pentru siluetă, ci și pentru buna funcționare a tuturor organelor, în general. De altfel, un organism fără toxine îți asigură un ten luminos și sănătos.

separator

Iată câteva reguli cum poți să ajungi la o formă exterioară și interioară bună până la finalul pacestei luni:

1. Adaugă în alimentația ta murături. Experții în nutriție susțin că acesteaa fac minuni. De asemenea, ca alterbativă poți să prepari următoarea rețetă: „Gratinează o varză, adaugă o linguriță de sare, sigilează totul într-un borcan cu capac și lasă-l la temperatura camerei câteva zile, până când se lasă un lichid. Apoi, scurge lichidul și clătește varza, pune- o înapoi în lichidul obținut prin fermentare pe care îl poți folosi și în februarie”.

2. Bea suc cu Aloe Vera. Deshidratarea este o mare problemă în luna post-petreceri și excese. Sucul de Aloe Vera este perfect pentru a stabiliza și echilibra nivelurile de acid și substanțe alcaline din corp.

3. Fă sprinturi! Aleargă timp de 30 de secunde, apoi fă o pauza de 30 de secunde, repetă de 6 ori mărind de fiecare dată viteza. Metoda aceasta, mult mai simplă decât ore întregi la sala de sport, este extrem de eficientă  pentru accelerarea proceselor de eliminare a toxinelor din corp. Fă asta în fiecare dimineață și, pâna la sfarsitul iernii, vei simți diferența.

4. Înlocuieste zahărul cu stevia sau mierea. Îți va păstra nivelul de zahăr ridicat, astfel încât nu vei simți nevoia să mananci ceva dulce la tot pasul. În plus, are jumătate din numărul de calorii pe care il are zahărul.

5. Folosește zațul de la cafea în rutina de îngrijire. Este un exfoliant natural și este perfect pentru a da un plus de strălucire tenului tern, afectat de stres și nopți nedormite.

În Italia scade vârsta de pensionare
Articolul anterior
Moldova va concura în a doua semifinală la Eurovision 2019! Vezi rezultatele după tragerile la sorți
Articolul următor
Alte articole interesante