Cinci tunsori perfecte pentru femeiele cu fața rotundă

Vedetele care au fața rotundă sunt un exemplu foarte bun în alegerea unei tunsori ideale pentru femeile cu fața rotundă. Celebritățile aleg adesea tunsori și coafuri care le pun în valoare trăsăturile și echilibrează proporțiile feței. Câteva dintre starurile care au fața rotundă sunt cântăreața Selena Gomez, modelul Chrissy Teigen sau actrița Ginnifer Goodwin.

separator

Pentru a crea impresia unei figuri suple, specialiștii citați de popsugar.com recomandă tunsorile asimetrice. Una dintre regulile esențiale este aceea de a evita tunsorile care aduc și mai mult volum în zona obrajilor, care este cea mai lată în cazul unei fețe rotunde. În cazul în care buclele sau zona cea mai voluminoasă a părului este în dreptul celei mai late părți ale feței, efectul va fi unul nedorit, de amplificare a rotunjimii. Mai jos, îți prezentăm cinci tunsori perfecte pentru fața rotundă.

Tunsoarea lob
Denumirea „lob” este o combinație a cuvintelor „long bob”, pe care haistiliștii au dat-o tunsorii bob lung. Este una dintre cele mai apreciate tunsori de către vedete în ultimii ani, cele cu vârfurile tăiate drept, bont, fiind în tendințe deja de mult timp. Această tunsoare este excelentă pentru femeile care au fața rotundă. Lobul ajunge la aproximativ cinci centimetri sub bărbie, ceea ce alungește vizual figura și echilibrează trăsăturile feței.

Breton drept
Dacă îți plac tunsorile cu breton, atunci opțiunea perfectă pentru fața rotundă este bretonul drept, puțin mai scurt. O astfel de tunsoare este potrivită în special dacă ai părul drept, pentru că îți va fi mult mai ușor să te coafezi zi de zi. De asemenea, liniile drepte care încadrează obrajii îți fac fața să pară mai subțire.

Părul tuns în scări lungi
Tunsorile în scări vor fi întotdeauna în tendințe tocmai datorită capacității lor de a echilibra trăsăturile chipului. Dacă ai părul lung și chipul rotund, atunci ar trebui să optezi pentru o astfel de tunsoare.

Tunsorile asimetrice
Orice tunsoare care are o parte mai lungă decât cealaltă va crea un unghi ce distrage atenția de la lățimea feței. Este un truc simplu, care te va ajuta să echilibrezi trăsăturile feței tale într-un mod original și interesant. De exemplu, poți încerca un breton lung pe o parte sau o cărare laterală adâncă. Tuncoarea lob asimetrică este o altă variantă modernă, care va estompa din lățimea feței și îți va oferi un look întinerit.

Tunsoare scurtă asimetrică
Tunsorile de tip pixie se potrivesc foarte bine unei fețe rotunde, cu condiția ca părul să fie mai lung pe o parte. Un astfel de stil luminează chipul și îl pune în evidență, reușind în același timp să distragă atenția de la rotunjimea feței. Dacă vrei să te tunzi scurt și ai fața rotundă, alege întotdeauna o tunsoare asimetrică.

Sursa

Anna Sedokova le-a dezvăluit următorilor virtuali cum arată atunci când nu este machiată. Video!
Articolul anterior
Diana Grigor, într-o poză rară la brațul iubitului său!
Articolul următor
Alte articole interesante