Cine este cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit cercetătorilor! Top 10 frumuseți ale planetei

Cercetătorii au stabilit care este cea mai frumoasă femeie din lume. De asemenea, alte nouă frumuseți concurează la acest titlu cu trăsături perfecte.

separator

Pentru a ajunge la trăsăturile perfecte, oamenii de știință au construit un algoritm numit Greek Golden Ration of Beauty Phi. Astfel, au fost analizate mai multe chipuri ale vedetelor pentru a stabilit absolutul în frumusețe. Se pare că trăsăturile perfecte, cu un nivel de acuratețe de 94.35% aparțin Bellei Hadid. Modelul este considerat una dintre cele mai frumoase femei din lume după o analiză a formei și poziției ochilor, precum și a frunții, scrie impact.ro.

Tânăra este un model american, ce a avut privilegiul de a moșteni frumusețea de la mama olandeză și tatăl palestinian. Bella Hadid și-a început cariera de model încă de la 16 ani. De atunci și până acum, cea mai frumoasă femeie din lume a colaborat cu numeroase branduri importante și case de modă. Totodată, Bella a fost desemnată Modelul anului în 2016, premiu pe care l-a și câștigat.

Pe de altă parte, nici sora vedetei nu este străină de o frumusețe nativă. Gigi Hadid face și ea parte din branșă.

Dacă locul întâi este ocupat de Bella Hadid, pe locul al doilea apare o frumusețe neașteptată. Cântăreața Beyonce este considerată de oamenii de știință cea de-a doua cea mai frumoasă femeie din lume. De asemenea, actrița Amber Heard și artistele Ariana Grande si Taylor Swift o urmează. Kate Moss se găsește pe locul al șaselea, în timp ce topul este urmat de Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry si Cara Delevingne.

Bella Hadid – 94,35%;
Beyoncé – 92,44%;
Amber Heard – 91,85%;
Ariana Grande – 91,81%;
Taylor Swift – 91,64%;
Kate Moss – 91,05%;
Scarlett Johansson – 90.91%;
Natalie Portman – 90.51%;
Katy Perry – 90.08%;
Cara Delevingne – 89,99%.

Oficial. Cine poate intra în România fără să stea în carantină?
Articolul anterior
Încă o țară a închis granițele pentru cetățenii moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante