Cleopatra Stratan are o nouă tunsoare! Cum au reacționat fanii artistei?

Cleopatra Stratan și-a surprins prietenii virtuali cu un nou look. Artista nu obișnuiește să-și facă schimbări radicale, mai cu seamă în ceea ce privește podoaba sa capilară. Totuși, recent, ea s-a gândit să încerce o nouă tunsoare. Artista și-a scurtat părul și și-a făcut breton, iar rezultatul a lăsat-o încântată.

,,De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan”, mărturisește Cleopatra pe pagina sa de Instagram.

Artista dezvăluie că s-a programat la coafor și nu regretă pasul pe care l-a făcut. ,,Nu regret deloc aceasta schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”, a mai declarat Cleopatra.

Internauții însă nu i-au împărtășit unanim părerea și s-au împărțit în doua tabere. Unii au apreciat schimbarea, în timp ce alții au declarat că noua coafură nu a fost o alegere reușită.

,,Mai bine era fara breton” / ,,Sincer fara breton mai bine” / ,,Arăți ca de 30 de ani” / ,,Cleo, nu este cea mai reusita schimbare – Dar nu este decat podoaba capilara – 🙂 creste” / ,,Parul și lookul oricum nu îti schimba esenta – fata frumoasa și talentata ce esti ❤️” / ,,Esti foarte frumoasa! Dar iti sta mult mai bine fără breton❤️” / ,,Îți stă minunat cu breton! 😍❤️”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Desigur, unul dintre cele mai încurajatoare mesaje a fost chiar cel al iubitului Cleopatrei. Artistul Edward Sanda a scris:

,,Iubirea mea, tie îți sta bine oricum pentru ca ești cea mai frumoasa și unica! ❤️💋”. ,,Dragostea mea!!! Multumesc! ❤️”, a fost răspunsul Cleopatrei.

Artistul plastic Mihai Mireanu, răpus în urma complicațiilor Covid-19
Articolul anterior
Foto! Moldoveanca Olga Țapordei a arborat tricolorul pe cel mai înalt vulcan activ din lume!
Articolul următor
Alte articole interesante