Coafuri de vară, în cel mai original mod!

Temperaturile devin din ce în ce mai mari, iar tu nu mai suporţi părul zburdalnic pe umerii tăi? Uite că noi îţi sărim în ajutor şi îţi dăm câteva idei pentru 3 coafuri perfecte pentru zilele toride.

Cocurile, împletiturile şi coada de cal sunt cele mai originale, rafinate şi cochete coafuri, care te pot scoate din impas, în orice situaţie. Fie că pleci la plajă, fie că ieşi la o cină romantică, fie că te distrezi cu prietenii, având o astfel de coafură, vei fi mereu în trend cu moda.

La un master class cu meşteriţa Marta Rudi, învaţă cum să-ţi modelezi propriul păr, aşa încât să ai o coafură ideală pe timpul călduros.

Împletituri

Dacă vrei să ai o coafură care să te scoată din anonimat, atunci optează, pe tot parcursul verii, pentru împletiturile simple. Codiţele împletite reprezintă un mod uşor şi sigur de a proteja părul de razele UV. Împletiturile foarte strânse sau în cozi greceşti sunt comode. Cu ele poţi să fii mereu stilată. Partea frumoasă a opţiunii este că, dacă ai intrat în apă, coafura ta nu se strică.

În patru paşi poţi avea cea mai ingenioasă împletitură de vară!

Împletituri

1. Împleteşte o coadă în jos din partea dreaptă a cefei

2. Du acestă împletitură spre frunte, din partea stângă a cefei

3. Aplică pe păr un spray cu protecţie UV

4. Fixează coada împletită cu o agrafă şi coafura e pe loc.

Dacă alegi să porţi împletituri în această vară, atunci poţi opta şi pentru  împletitura în coc, şi pentru cea grecească, care îţi scot în evidenţă atât forma feţei, cât şi gustul  original.

A venit vara, aşa că, profită din plin de coafurile chic şi uşoare propuse de unica.md !

Text: Cristina Mihalachi

 

Coafuri de vară, în cel mai original mod!
Articolul anterior
Coafuri de vară, în cel mai original mod!
Articolul următor
Alte articole interesante