Coafuri de vară, în cel mai original mod!

Temperaturile devin din ce în ce mai mari, iar tu nu mai suporţi părul zburdalnic pe umerii tăi? Uite că noi îţi sărim în ajutor şi îţi dăm câteva idei pentru 3 coafuri perfecte pentru zilele toride.

Cocurile, împletiturile şi coada de cal sunt cele mai originale, rafinate şi cochete coafuri, care te pot scoate din impas, în orice situaţie. Fie că pleci la plajă, fie că ieşi la o cină romantică, fie că te distrezi cu prietenii, având o astfel de coafură, vei fi mereu în trend cu moda.

La un master class cu meşteriţa Marta Rudi, învaţă cum să-ţi modelezi propriul păr, aşa încât să ai o coafură ideală pe timpul călduros.

Coada de cal

Părul lung, uşor răvăşit şi prins într-o coadă de cal este o variantă perfectă. Poţi să aranjezi această coafură în diferite  feluri şi să transformi părul tău în cel al unei sirene.  Ai putea opta pentru o coadă de cal simplă sau împletită, o coadă răsucită sau desfăcută în mai multe părţi şi le poţi prinde, fie într-o parte, fie în creştetul capului sau la ceafă. Contează doar imaginaţia şi răbdarea!

În doar câţiva paşi poţi avea o coafură rafinată şi mereu în vogă

Coada de cal

1. Prinde o coadă în creştetul capului cu ajutorul unui elastic

2. Ia o şuviţă de păr şi învârte-o în jurul elasticului, acoperindu-l

3. Ia câte un fir de păr din ambele părţi ale cozii şi împleteşte coada în două

4. Aplică pe coafură un spray cu protecţie UV

5. Prinde împletitura cu un elastic, alături de o floare vie sau decorativă. Acest detaliu îţi va scoate în evidenţă feminitatea şi originalitatea

Mai poţi opta în această vară şi pentru coada de cal cu mai multe elasticuri, şi pentru cea împărţită în două şi răsucită.

A venit vara, aşa că, profită din plin de coafurile chic şi uşoare propuse de unica.md !

Text: Cristina Mihalachi

 

Horia Brenciu: „Am pornit la drum cu două geamantane. Unul cu haine, iar celălat cu speranţe”
Articolul anterior
Coafuri de vară, în cel mai original mod!
Articolul următor
Alte articole interesante