Colagenul scade la jumătate odată cu vârsta. Cum poți suplini această pierdere!

Colagenul este proteina care se găsește în cea mai mare concentrație în corpul uman. Aceasta este responsabilă de menținerea legăturii celulelor din întregul organism, oferind sprijin structural, rezistență și elasticitate (în combinație cu elastina): se găsește în piele, ligamente, cartilaje, tendoane, mușchi, țesut osos, vase de sânge, discuri intervertebrale, tractul gastro-intestinal, și chiar și la nivelul corneei ochiului.

separator

Colagenul este produs de organism, însă producția scade odată cu vârsta, reducând integritatea structurală a pielii, ceea ce duce la lăsarea pielii, formarea liniilor și a ridurilor, la slăbirea cartilajului în articulații.

Colagenul este secretat de o varietate de celule, dar în primul rând de celule ale țesutului conjunctiv. Când suntem tineri, organismul produce colagen în mod constant, dar sinteză de colagen începe să scadă în jurul vârstei de 40 de ani, cu o reducere dramatică a sintezei la femei după menopauză. Până la vârstă de 60 de ani, cercetătorii au observat o scădere considerabilă a producției de colagen, estimându-se că după această vârstă cantitatea de colagen din corpul nostru scade la mai puțin de jumătate.

Este evident că prin adoptarea unor măsuri de corectare a stilului de viață, poate fi susținut procesul de sinteză a colagenului de către organism, care contribuie la reducerea efectelor îmbătrânirii, păstrând pielea, oasele, mușchii și articulațiile sănătoase pentru mai mult timp.

Beneficiile administrării produselor care stimulează producția de colagen în organism:

• contribuie la sănătatea pielii, a părului și unghiilor

• contribuie la sănătatea sistemului gastrointestinal

• sunt benefice pentru sănătatea articulațiilor și oaselor

• ajută la menținerea greutății corpului

• contribuie la susținerea performanțelor sportivilor

• sunt benefice pentru un somn liniștit

Pentru a ne menține sănătatea întregului corp și frumusețea pielii, îți recomandăm să apelezi la Equilibra Collagen Beauty, un supliment de colagen hidrolizat de bovină Verisol ®, care crește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul unghiilor și părului, reduce ridurile și celulita.

Produsul, fără gluten, conține niacin, biotină și minerale de zinc și cupru, toate utile pentru menținerea tinereții pielii. Se recomandă utilizarea unui plic pe zi, diluat în apă la temperatura camerei, preferabil dimineața, în timpul mesei.

Produsul poate fi găsit doar în rețeaua Farmacia Familiei!

Lilu își vinde hainele și accesoriile. Vezi unde va avea loc târgul!
Articolul anterior
Mama care și-a lăsat bebelușul în frig riscă patru ani de închisoare. Ce spune tatăl copilului
Articolul următor
Alte articole interesante