Colun Veronica, de la fata timidă – la femeia sigură de frumusețea ei!

Nume/prenume:

Colun Veronica

Vârstă:

20 de ani

Înălțime:

1, 58 cm.

Necăsătorită

Cât a slăbit:

37 kg.

În cât timp a slăbit:

timp de 7 luni

Instructor:

Criganuța Natalia

Oricât de bine ne-am simți în pielea noastră, avem de cele mai multe ori nevoie de confirmarea faptului că suntem Unice! Acesta este și temeiul proiectului în cauză: de a transforma o femeie drăguță într-o FRUMUSEȚE DE FEMEIE! Să urmărim deci pașii pe care i-a făcut Veronica Colun, curajoasa timidă ce are un zâmbet atât de cuceritor.

Silueta

A ales să facă Shaping pentru că ajunsese la un număr de kg. care trag alarma oricărei tinere de vârsta ei. Frecventând  de 3 ori săptămânal antrenamentele de Shaping din cadrul filialei Bio-Ritm, ajutată fiind de istructorul ei Criganuța Natalia și respectând regimul alimetar indicat, Veronica se poate declara o adevărată învingătoare, căci nu oricine are tăria de caracter de a da jos 37 de kg!

Acesta a fost un prim pas spre o nouă viață și o transformare de zile mari!

Coafura

Veronica este o fată care pune accent pe naturalețe, dar de dragul acestui proiect a hotărât (cu mici sacrificii emoționale) să abordeze un look mai îndrăzneț. Hair Stilistul a mizat pe schimbarea nuanței părului, surprinzându-ne cu o culoare naturală de șaten.

Părul a fost tuns până la umeri, pe linie dreaptă, cu breton – tunsoare care îi pune în valoare trăsăturile feței.

Machiajul

Reieșind din faptul că protagonista noastră are nişte ochi albaștri de toată frumusețea, am hotarât să-i punem în evidență printr-un machiaj în culori neutre, iar rujul de culoare roz nu a venit decât să completeze lookul de cochetă irezistibilă al Veronicăi.

Vestimentația

Întrucât era și de așteptat ca un machiaj frumos și o coafură pe măsură să fie întregite cu ținute care au menirea de a reda strălucirea și încrederea în privirea unei femei. Asta am și făcut, transformări vestimentare ne vor arăta o Veronică feminină, îndrăzneață și sigură pe frumusețea ei. Deci, pregătiți-vă ochii pentru vestimentații elegante sau chiar de cocktail, ținute gen office, de promenadă sau de mers în club!

Accesoriile

Ei, și cum ne-am putea imagina o femie elegantă fără o gentuță-plic rafinată sau fără de o alta încăpătoare pentru toate “grijile noastre”? Am găsit loc și pentru ele în toată transformarea noastră.

Bijuteriile

Bijuteriile sunt cu siguranță cele mai bune prietene ale femeilor, căci un look atât elegant, cât și mai cochet poate fi perfect completat de aceste mici, dar foarte importante articole decorative.


Acestea ne-au fost peripețiile în materie de transformări de look și de atitudine față de sine. Dacă o vedeți pe Veronica spuneți-i ce frumoasă este, căci complimentele sunt primul pas spre curajul de a te putea privi altfel!

 

 

Anastasia Drumea – cel mai sexy instructor Unica Sport!
Articolul anterior
Testul Papanicolau – o alegere înţeleaptă pentru salvarea vieţii
Articolul următor
Alte articole interesante