Compania Loial a sărbătorit 21 de ani de activitate!

Compania Loial și-a sărbătorit ziua de naștere într-o ambianță agreabilă și festivă, alături de cei mai buni stiliști profesioniști, prieteni și clienți fideli.

separator
O mulțime de oaspeți, gustări alese, flori, un număr impresionant de cadouri și un program de divertisment cu participarea show baletului ,,Black and White”, au transformat evenimentul într-o seară distractivă, plină de momente memorabile.

Surprizele și cadourile plăcute au fost ingredientele serii. Robin Schenke, coproprietarul companiei elvețiene Trinity Haircare, a participat la eveniment în calitate de oaspete, dar și specialist profesionist în domeniu. Robin Schenke a surprins audiența cu o prezentare a cosmeticelor de top dezvăluind filozofia apariției acestui brand.

Un moment aparte au fost mulțumirile și felicitările din partea prietenilor și partenerilor Loial, iar o surpriză deosebită pentru cei prezenți a fost recitalul susținut de soprana Ana Cernicova și compania advertising agency Free care a prezentat frumoase melodii la saxofon.

Membrii trupei Brio Sonores au oferit un spectacol captivant pe parcursul întregii seri, ținând publicul în suspans și creând buna dispoziție.

Toată lumea a rămas plăcut surprinsă în momentul în care a fost servit tortul delicios de sărbătoare, inscripționat cu mesajul ,,21 de ani de existență!”. Invitații au petrecut pe cinste, iar seara s-a încheiat cu un distractiv program de dans.                 

La mulți ani companiei Loial!

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat într-un şanț
Articolul anterior
O femeie a adoptat cinci copii cu sindromul Down
Articolul următor
Alte articole interesante