Complicațiile grave pe care Linda Evangelista le-a suferit după o procedură cosmetică. Mărturisirile vedetei: ,,Am fost brutal desfigurată”

Modelul Linda Evangelista a publicat online, miercuri noapte, un mesaj în care explică absenţa ei din atenţia publică în ultimii ani.

Aceasta a făcut o afirmație tulburătoare în privinţa unei proceduri de înfrumuseţare care i-a distrus viaţa, lăsând-o „brutal desfigurată”. Aceasta a vorbit despre trauma prin care a trecut şi despre frica de a mai ieşi în public de teama celor care aveau să o judece pentru cum arată.

Supermodelul canadian, care a început să strălucească pe toate podiumurile în jurul anilor ‘90, a făcut o postare pe Instagram pentru a explica motivul adevărat al ieşirii sale din sfera publică odată şi din industria modellingului.

Linda Evangelista ar fi trecut printr-o procedură de îngheţare a grăsimilor de pe abdomen, menită să o ajute în privinţa kilogramelor, însă efectul a fost unul devastator şi complet opus faţă de aşteptările sale. Top-modelul a mai dezvăluit că intenţionează să acţioneze în justiţie împotriva companiei care i-a distrus complet viaţa.

„Astăzi am făcut un pas mare spre întreptarea unui lucru rău pe care l-am suferit, dar l-am păstrat pentru mine timp de mai bine de 5 ani. Pentru urmăritorii mei care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegilor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting a lui Zeltiq, care a făcut contrariul a ceea ce promitea. A crescut, nu a scăzut, celulele adipoase și m-a lăsat permanent deformată chiar și după ce am fost supus la două intervenții chirurgicale dureroase, nereușite, pentru corecţie. Am fost lăsată, aşa cum spune mass-media, «de nerecunoscut»”, a susținut Evangelista în postarea sa.

În vârstă de 56 de ani, top-modelul a declarat că a dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, risc de care susține că nu a fost făcută conştientă înainte de a fi supusă procedurii.

„PAH nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a trimis într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și cele mai joase profunzimi ale auto-urării. În tot acest timp am devenit o pustnică”, a spus ea.

„M-am săturat să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine”, a adăugat Linda.

HAP este o complicație rară după criolipoliză (înghețarea grăsimilor). Apare când zona tratată se măreşte în loc să se micşoreze, în săptămânile de după procedură, lăsând o „masă nedureroasă, vizibil mărită, fermă, bine delimitată” sub piele.

sursa

Un băieţel de 12 ani a cerut de ziua lui să se vaccineze împotriva Covid, după ce tatăl său a murit răpus de virus, în SUA
Articolul anterior
Artista MakSim și-a organizat prima ședință foto, după ce a ieșit din comă
Articolul următor
Alte articole interesante