Cosmetică de înaltă calitate, din ingrediente naturale

Ceea ce acum câțiva ani părea de domeniul fantasticului, de câteva săptămâni încoace a devenit realitate – produsele cosmetice decorative naturale (farduri, rujuri de diferite culori, rimeluri, fond de ten etc.,) sunt mai accesibile ca oricând.

separator

Ce presupune cosmetica decorativă naturală? Prin ce este mai bună decât cea făcută în cantități industriale? Cât de eficientă este în procesul de mascare a defectelor tenului? Despre acestea și multe altele am aflat de la Tatiana Ustica, director administrativ Antos Cosmetică Naturală Moldova, cea care a adus Linia Bio de cosmetica decorativă naturală creată de Centrul de Estetică Formamentis (Italia) în Moldova.

Deși, a fost recent adusă în Moldova, mai exact acum două săptămâni, cosmetica decorativă naturală și-a găsit clientele, femei care se îngrijesc de frumusețea și sănătatea lor în paralel.Pornind de la ideea că toată cosmetica decorativă industrială are la bază coloranți, conservanți și alte substanțe chimice sintetice, nerecunoscute de celula umană a corpului, ingredientele produselor cosmetice decorative naturale sunt: uleiurile, apa purificată, extractele de plante și flori, produsele apicole, conservanții naturali etc. Datorită acestor ingrediente are loc stimularea microcirculației și a schimbului de oxigen la nivel celular, drenarea limfatică, regenerareaa celulelor, contribuie la hidratare și aportul de vitamine și minerale. O altă diferență vizibilă dintre cosmetica decorativă industrială și Linia Bio Antos este faptul că ultima are un termen de valabilitate cu mult mai redus – maximum șase luni de zile, dovadă elocventă a faptului că ingredientele sunt naturale.

Ce propune Linia Bio creată de Centrul de estetică Formamentis din Italia, la care s-a lucrat mai bine de trei ani: fond de ten lichid și compact, creion pentru sprâncene, rimel, diferite nuanțe de ruj, farduri de diferite culori și multe multe altele. Pe lângă faptul că accentuează frumusețea, toate aceste produse tratează diferite probleme: fondul de ten hidratează pielea, grație acidului hialuronic, dar și maschează defectele, rimelul tratează genele, accelerează creșterea și sporește rezistența împotriva ruperii, rujul Lip Gloss hidratează buzele, dar și multe alte beneficii.Numărul tot mai mare de cliente care aleg Linia Bio este îmbucurătoare prin faptul că nu doar femeile din afară le folosesc. Încet – încet și femeile noastre sunt tot mai convinse de faptul că produsele cosmetice naturale, precum și Linia decorativă Bio stau la baza frumuseții naturale.

Partenerii noștri
Author Antos
Adresa: Str. Mihai Eminescu, 66
Tel.: tel. (373 22)23-23-35, 069026886
Facebook: https://www.facebook.com/Antoscosmeticanaturala/?fref=ts
Instrumente medievale de tortură – o colecție înfiorătoare va fi expusă la Vatra!
Articolul anterior
7 motive să folosești Apa Termală Herculane
Articolul următor
Alte articole interesante