Cucerește lumea cu zâmbetul tău!

Cafeaua te ajută să-ți menții tonusul întreaga zi. Un pahar de vin roșu servit la o cină romantică este ingredientul perfect pentru o seară de weekend. Fumatul a devenit nu o obișnuință, dar chiar o dependență? Te-ai gândit vreodată la consecințele acestora?

separator

Indiferent de modul de viață ales, fiecare persoană își dorește un zâmbet strălucitor. Se poate întâmpla ca obiceiurile nocive ale ritmului alert de viață să afecteze în primul rând culoarea dinților. Astfel, zâmbetul nu mai devine atât de alb și strălucitor. În acest caz, este important să știi cum îl poți redobândi.

Albirea dinților nu este o procedură complicată cu sistemul de albire Global White!

Sistemul oferă albirea intensivă a dinților la domiciliu și rezultate uimitoare, chiar după prima săptămână de utilizare. Acesta nu conține oxigen activ, care, de regulă, pătrunde adânc în smalțul dinților și decolorează pigmenții întunecați. În schimb, potasiul reduce sensibilitatea dinților, iar xilitolul suprimă bacteriile dăunătoare care contribuie la formarea de carii.

Trebuie doar să urmezi, cu regularitate, câțiva pași simpli, iar ritualul de tratament și îngrijire îți va demonstra rezultatul!

1. Pasul 1
Curățarea – cuprinde faza de înlăturare a plăcilor și resturilor alimentare din cavitatea bucală cu pasta de dinți Global White.

2. Pasul 2
Albirea – presupune aplicarea retractorului pentru a izola buzele, repartizarea uniformă a gelului cu periuța din sistemul de albire și clătirea cavității bucale cu apă caldă după 5-7 minute de utilizare.

3. Pasul 3
Menținerea rezultatelor – în timpul și după procedura de albire este nevoie de o dietă specială, și anume evitarea consumului de fructe colorate, ceai negru și cafea, vinul roșu și fumatul, etc.

Atenție! Cursul de albire cuprinde perioada de 2 săptămâni, câte 2 aplicări pe zi a câte 5-7 minute.

Este contraindicată procedura de albire pentru femeile însărcinate, mamele care alăptează și persoanele cu vârsta de până la 18 ani. De asemenea, aceasta nu este recomandată în cazul unor probleme dentare, precum hiperestezia, gingii inflamate, micro-fisuri, carii dentare și alte leziuni.

Important! Produsul este disponibil în toată rețeaua Farmacia Familiei!  

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Gutuile cresc imunitatea, previn anemia și îţi menţin tinereţea
Articolul anterior
Un altfel de „motociclism”! Susține și tu cauza Distinguished Gentelmans Ride 2019 în Moldova!
Articolul următor