Cucerește lumea cu zâmbetul tău!

Cafeaua te ajută să-ți menții tonusul întreaga zi. Un pahar de vin roșu servit la o cină romantică este ingredientul perfect pentru o seară de weekend. Fumatul a devenit nu o obișnuință, dar chiar o dependență? Te-ai gândit vreodată la consecințele acestora?

separator

Indiferent de modul de viață ales, fiecare persoană își dorește un zâmbet strălucitor. Se poate întâmpla ca obiceiurile nocive ale ritmului alert de viață să afecteze în primul rând culoarea dinților. Astfel, zâmbetul nu mai devine atât de alb și strălucitor. În acest caz, este important să știi cum îl poți redobândi.

Albirea dinților nu este o procedură complicată cu sistemul de albire Global White!

Sistemul oferă albirea intensivă a dinților la domiciliu și rezultate uimitoare, chiar după prima săptămână de utilizare. Acesta nu conține oxigen activ, care, de regulă, pătrunde adânc în smalțul dinților și decolorează pigmenții întunecați. În schimb, potasiul reduce sensibilitatea dinților, iar xilitolul suprimă bacteriile dăunătoare care contribuie la formarea de carii.

Trebuie doar să urmezi, cu regularitate, câțiva pași simpli, iar ritualul de tratament și îngrijire îți va demonstra rezultatul!

1. Pasul 1
Curățarea – cuprinde faza de înlăturare a plăcilor și resturilor alimentare din cavitatea bucală cu pasta de dinți Global White.

2. Pasul 2
Albirea – presupune aplicarea retractorului pentru a izola buzele, repartizarea uniformă a gelului cu periuța din sistemul de albire și clătirea cavității bucale cu apă caldă după 5-7 minute de utilizare.

3. Pasul 3
Menținerea rezultatelor – în timpul și după procedura de albire este nevoie de o dietă specială, și anume evitarea consumului de fructe colorate, ceai negru și cafea, vinul roșu și fumatul, etc.

Atenție! Cursul de albire cuprinde perioada de 2 săptămâni, câte 2 aplicări pe zi a câte 5-7 minute.

Este contraindicată procedura de albire pentru femeile însărcinate, mamele care alăptează și persoanele cu vârsta de până la 18 ani. De asemenea, aceasta nu este recomandată în cazul unor probleme dentare, precum hiperestezia, gingii inflamate, micro-fisuri, carii dentare și alte leziuni.

Important! Produsul este disponibil în toată rețeaua Farmacia Familiei!  

Gutuile cresc imunitatea, previn anemia și îţi menţin tinereţea
Articolul anterior
Un altfel de „motociclism”! Susține și tu cauza Distinguished Gentelmans Ride 2019 în Moldova!
Articolul următor
Alte articole interesante