Află cum să alegi rujul perfect în dependență de nuanța tenului și culoarea părului

Orice femeie își dorește un chip strălucitor, fermecător și iradiant și deseori apelează în acest scop la produsele de machiaj. Rujul de buze este cel mai folosit produs cosmetic, fiind disponibil într-o largă varietate de culori și nuanțe care îți subliniază personalitatea, îți completează ținuta și stilul și, evident, îți asigură un zâmbet seducător și încredere în forțele proprii. Ceea ce trebuie să cunoști este că fiecare sezon vine cu nuanțe de rujuri tot mai noi!

separator

De ce să alegi rujul perfect? Ei bine, rujul de buze nu doar că îți evidențiază trăsăturile feței, ci adaugă și o notă de mister, eleganță și originalitate.

Când vine vorba despre machiaj, rujul este un element indispensabil în trusa ta, fie că optezi pentru nuanța ta preferată, alegi să ai propria paletă largă de culori sau îți dorești să experimentezi nuanțe noi și stiluri îndrăznețe.

Un alt aspect, la fel de important, este alegerea rujului în funcție de nuanța tenului, culoarea părului, vestimentație, starea de confort și tendințele în machiaj și stil.

Știm că îți dorești să adopți cele mai noi tendințe în materie de culori, de aceea îți aducem noutatea: compania Avon te ajută să alegi și să experimentezi nuanțe tari care vor arăta irezistibil pe buzele tale!

În data de 18 ianuarie, Avon a lansat o nouă gamă de rujuri! Epic Lipstick vine să completeze brand-ul mark, lansat acum un an, pentru femei pasionate de machiaj, care adoră culorile puternice și nu se tem să experimenteze.

Epic are 17 nuanțe: de la nude, până la mov întunecat sau albastru. Experții în make-up asigură că acestea pot fi integrate cu succes atât într-un machiaj clasic, cât și în unul mai extravagant.

Vei observa că rujul Epic este mai pigmentat și persistent decât celelalte produse de la Avon, acest lucru datorându-se primer-ului încorporat care intensifică culoarea și persistența produsului de machiaj.

Noua gama de rujuri Avon este acum la dispoziția ta! Achiziționează, experimentează și obține un look irezistibil!

 

 

O mamă a născut în zăpadă. Ambulanța a ajuns după momentul nașterii
Articolul anterior
De la 1 septembrie, în liceele din țară vor putea preda doar profesorii cu diplomă de master
Articolul următor
Alte articole interesante