Cum arată cea mai scumpă geantă din lume!

Cea mai scumpă geantă din lume este realizată din materiale reciclate, este din aur, costă 6, 7 milioane de dolari și are forma unui ou.

separator

În luna aprilie a acestui an, New York a găzduit una dintre cele mai mari expoziții de fashion și accesorii din lume. În cadrul acestui eveniment grandios a fost prezentată și o geantă, considerată de specialiști ca fiind cea mai scumpă.

Superba poșetă este realizată din materiale reciclate și aparține unei femei bogate din Marea Britanie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Geanta a fost realizată de designerul britanic Debbie Wingham, care este celebră în rândul femeilor miliardare pentru produsele sale personalizate, dar destul de scumpe.

Cu ocazia expoziției în cadrul căreia a putut fi admirată, Debbie Wingham a declarat că aceasta este cea mai spectaculoasă piesă creată de ea până în prezent. Imediat după ce expoziția s-a încheiat, geanta a fost înapoiată deținătoarei.

Debbie Wingham a creat cea mai scumpă geantă din lume

Procedura de realizare a acestei genți este una magnifică și este un model unicat în lume. Geanta de 6,7 milioane de dolari are forma unui ou, iar structura de bază este realizată dintr-un ou de emu (n.r. pasăre extrem de rară care trăiește în Australia) și materiale reciclate. Oul real al păsării a trecut prin mai mult etape.

Coaja oului a fost dată cu un lac special pentru a rezista. Lacul a fost realizat din praf de diamant albastru și decorat cu aproape 8.000 de diamante. Întreaga geantă a fost poleită cu aur de calitate și platină, care au valorat 250.000 de dolari, iar sistemul de închidere cuprinde o pereche de cercei Cartier, estimați la aproximativ 50.000 de dolari.

Specialiștii susțin că geanta nu costă 6,7 milioane de dolari degeaba. Și căptușeala genții este realizată din materiale de excepție. O eșarfă fină din mătase marca Hermes oferă acestui accesoriu un aspect aparte. Eșarfa este estimată la câteva mii de dolari. Așadar, nu vorbim despre orice geantă de damă, ci de una cu adevărat exclusivistă.

Sursa

Alain Delon: ” Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.”
Articolul anterior
DJ Iunna Barbie: „Din păcate, cancerul s-a extins și la al doilea sân”
Articolul următor