Cum își îngijește tenul prezentatoarea TV Elena Băncilă

Îngrijirea tenului este o preocupare majoră în rutina de frumusețe a femeilor. Pielea tenului este una dintre cele mai expuse zone la temperaturile extreme, dar și la diverse substanțe care ar putea afecta tenul, astfel încât menținerea tinereții și prospețimii acestuia este mereu o prioritate.  

separator
 

Elena Băncilă reușește de fiecare dată să se facă remarcată pentru chipul său luminos. Jurnalista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului și a dezvăluit care sunt pașii pe care îi respectă:

,,Deseori sunt întrebată, ce produse folosesc și ce rutină de îngrijire am. Am mai vorbit despre asta în postările anterioare dar astăzi aș vrea să fac un update și să vă povestesc despre lupta mea cu imperfecțiunile. Voi începe cu cele 3 reguli de bază, pe care se bazează rutina mea zilnică.

1. Curățarea zilnică a tenului, cu un produs solubil în apă- Produsul de curățare nu trebuie să fie neapărat unul foarte scump deoarece tot ce va face e să îndepărteze machiajul. Nu se reține prea mult pe piele)

2. Exfoliere– Cel mai important pas! Optez întotdeauna pentru exfolierea chimică și nu cea manuală care mi se pare mult prea agresivă. Am ales un produs pe bază de acid salicilic.

3. Hidratare-Folosesc câteva produse non-grase, care conțin și un complex de antioxidanți.

4. Protecție solară- Folosesc cremă SPF, în fiecare zi, indiferent de anotimp.

Pentru hidratare folosesc două produse: o cremă de zi și una de noapte”.

Mai multe detalii poți afla pe elenabancilă.com. Tu cum ai grijă de tenul tău?

Caz șocant la Drochia. Un tată și-a stropit fiica și prietena acesteia cu acid sulfuric
Articolul anterior
Ultimele detalii: 11 angajați reținuți și 138 de cauze penale la Centrului Municipal de Sănătate publică
Articolul următor
Alte articole interesante