Cum poți realiza un machiaj perfect în situații de urgență

Timpul tău este limitat, dar vrei să arăți bine? Să știi, că nu ai nevoie de mult timp pentru asta, va trebui să pierzi doar cîteva minute pentru a realiza un machiaj simplu, care să-ți pună în valoare trăsăturile frumoase. Mai jos, găsești câteva sfaturi practice pe care să le pui în aplicare în rutina ta zilnică.

separator
1. Alege culorile cele mai apropiate de nunaţa naturală a tenului – pentru a realiza un contur perfect al buzelor în culori strălucitoare este nevoie, de regulă, de o mână sigură şi de mult timp. Alege rujurile de buze în culori apropiate de nuanţa naturală a tenului tău.

2. Găsește o poziţie comodă – de exemplu, atunci când veţi călători cu trenul, puteţi să sprijiniţi un cot pe o masă, sau, în lipsa acesteia, pe genunchi.

 3. Alege cel mai bun loc – dacă mergi la locul de muncă cu transportul public, încearcă să ocupi un loc la fereastră. În acest fel, vei evita să fii bruscată de ceilalţi pasageri de pe culoar. În plus, dacă te deranjează ideea de a te machia în public, poți să te întoarci cu faţa către fereastră, având astfel parte de mai multă intimitate.

4. Aplică machiajul doar acolo unde este nevoie – fondul de ten doar în zonele unde este nevoie, întinzându-l apoi către celelalte zone ale feţei. În acest fel veţi economisi atât timp, cât şi pudră.

5. Machiajul ochilor – pentru această etapă a machiajului ar fi indicat să aştepți până când vehiculul în care te afli se opreşte în staţie. Folosește o pensulă mai lată, pentru a realiza machiajul genelor dintr-o singură mişcare.

Sportivii României şi ai Republicii Moldova au concurat cu echipamente identice la Jocurile Olimpice de Tineret
Articolul anterior
Vezi cum va circula transportul public de Hramul oraşului Chişinău!
Articolul următor
Alte articole interesante