Cum să ai grijă de igiena intimă vara?

Știai că bazinele de înot comune sunt un mediu propice pentru dezvoltarea microbilor, datorită căldurii și umidității ridicate? Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă femeile este apariția unei infecții genitale, provocate de acțiunea clorului, transpirației și a materialului din care este confecționat costumul de baie.

separator
Prin urmare, menținerea curată și uscată a zonei intime este esențială. Însă, în acest scop, nu este recomandată folosirea săpunurilor dure. Produsele destinate igienei intime nu trebuie să conțină substanțe agresive. În plus, este indicat ca acestea să aibă un Ph neutru.

Un produs potrivit în acest scop este loțiunea pentru igiena intimă Numis Med pH4.2 Sensitive

Loțiunea pentru igiena intimă are 5 calități importante:

  • Menținerea pH-ului fiziologic
  • Curățarea delicată
  • Hidratare
  • Dezodorizare
  • Prevenirea infecțiilor fungice

Loțiunea pentru igiena intimă Numis Med pH4.2 Sensitive curăță blând și delicat zona intimă, neutralizează bacteriile provocatoare de miros neplăcut, reglează și menține pH acid fiziologic, calmează iritațiile și mâncărimile.

Produsul poate fi utilizat pe perioada sarcinii, dar și îndată după naștere.Este recomandată folosirea loțiunii intime și pe perioada disconfortului provocat de menstruație, inclusiv și pentru fetițe începând cu perioada pubertară. Loțiunea Numis Med este binevenită inclusiv pentru femeile aflate în perioada menopauzală, deoarece ingredientele de curățare delicate și hidratante previn uscăciunea mucoasei, calmează iritațiile și pruritul, și reduc riscul de contaminare cu bacterii.

Important! Doar în luna iulie poți achiziționa Numis Med Loțiune intimă Ph 4.2 Sensitive, cu reducere 20%!

Promoția este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei!

Cod galben de ploi puternice cu grindină. Vezi localitățile care sunt vizate!
Articolul anterior
Video. Furtună violentă în sudul țării. Oamenii sunt îngroziți!
Articolul următor