Cum să alegi rujul nude, în funcție de nuanța tenului!

Rujurile nude nu mai sunt o tendință, ci un produs must-have în portfardul oricărei doamne sau domnișoare, produsele fiind o soluție perfectă în materie de make-up pe timp de vară. Acestea arată excelent, atât pe pielea deschisă la culoare, cât și pe cea bronzată!

separator

Un ruj nude este binevenit pentru zilele călduroase, atât pentru machiajul de zi, cât și pentru nopțile pline de distracție. Îl poți purta atunci când îți dorești un look mai discret și elegant sau când urmărești să accentuezi în mod evident machiajul ochilor.

Rujurile nude pot avea o paletă largă de nuanțe: acestea pot fi într-o nuanță de roz, roz pudrat sau bej, pot avea o tentă piersicie, maronie, mov sau corai, pot fi mai închise sau mai deschise la culoare, pot fi mate, satinate sau lucioase, iar găsirea nuanței potrivite îți poate părea o adevărată provocare: o nuanță greșită te poate arăta ștearsă, palidă sau inexpresivă.

Un ruj nude perfect poate fi găsit la Avon, care a lansat de curând 8 nuanțe ale rujului lichid mark. – 4 cu aspect mat și 4 strălucitoare.

Este recomandat să alegi nuanța care te avantajează în funcție de subtonul tenului tău!

Dacă ai pielea foarte deschisă la culoare, poți opta pentru nuanțe de roz, roz-închis, piersică sau roșu-corai. Acestea îți vor pune buzele în valoare și îți vor oferi culoare și prospețime tenului. În plus, te vor face să arăți mai tânără.

Dacă tenul tău are subtonuri calde şi este bronzat ușor, poți încerca toată gama de rujuri nude, dar cele mai potrivite sunt cele care au o bază de corai, oranj sau piersică, iar dacă pielea ta are tonuri gălbui, alege rujurile cu nuanțe calde, discrete, bej sau maronii deschis și evită culorile prea închise.

Olga Manciu, make-up artistul oficial Avon:

,,Recomand să alegi un ruj nude din gama mark., pentru că cele 8 nuanțe noi au fost gândite pentru femeile cu diferite subtonuri ale pielii și pot fi purtate la diverse ocazii și au diferite texturi – mate, lucioase și satinate.

Rujul nude este potrivit pentru orice portfard, pentru că se poate adapta oricărui machiaj, fără a arăta vulgar, dimpotrivă acesta va arăta extrem de natural. Nuanțele de bej sau piersică sunt perfecte pentru machiajul de zi, în timp ce rujurile nude cu nuanțe mai intense – roz sau caramelă – vor competa cu succes un machiaj de seară. Rujul nude poate fi purtat inclusiv la un machiaj smokey eyes. Astfel ochii vor arăta și mai accentuați. De asemenea, un ruj nude poate fi încadrat, discret, într-un machiaj de zi, fără a obține un aspect de ”față ștearsă”. Dimpotrivă, rujul nude pune în evidență trăsăturile feței”.

Comandă produsele de make-up prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

Un avion s-a prăbușit în Indonezia. Un copil este singurul supraviețuitor
Articolul anterior
Atenție! Vor fi închise mai multe rute de microbuz din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante