Cum să faci acasă cuburi de baie efervescente cu aromă de levănțică

După o zi de muncă grea, majoritatea dintre oameni vor să se relaxeze și să-și recapete echilibrul. Așa că, îți vin în ajutor cu o rețetă extraordinară a cuburile de baie efervescente. Sunt o minune și vor transforma banala rutină de îngrijire într-o experiență relaxantă.

separator

Ingrediente:

  • o cană de amidon de porumb
  • două linguri de apă
  • 5-7 picaturi de ulei esențial de levănțică (sau orice alt tip de ulei esențial după preferințe)
  • un recipient pentru cuburi de gheață
  • colorant alimentar (opțional)

Mod de preparare:

Într-un recipient, amestecă bine amidonul de porumb cu uleiul elesențial de levănțică. Adaugă câteva picături de colorant alimentar roșu și albastru pentru a obține culoarea mov, asemănătoare lavandei. Dacă amestecul este prea dens, poți adăuga două linguri de apă, potrivit utensi.comAmestecă bine până când compoziția va deveni ca o pastă groasă. Următorul pas este să torni amestecul într-o formă de silicon pentru cuburi de gheață și pune forma la congelator pentru cel puțin o oră. Apoi cuburile de baie efervescente se păstrează într-un borban închis ermetic, într-un loc răcoros.

Atunci când face baie, pune în cadă un cub efervescent. Acesta se va topi și va elibera o aromă minunată. Astfel, vei avea o seară relaxantă și vei uita de grijile acumulate dintr-o zi.

Un cuplu de moldoveni a deschis un restaurant în Anglia. Cum au pornit afacerea
Articolul anterior
Arde grăsimea de pe abdomen în timp record!
Articolul următor
Alte articole interesante