Cum să îngrijești corect pielea mâinilor pentru a le păstra frumusețea și tinerețea

Îngrijirea corectă a mâinilor este esențială pentru a te bucura de o piele tânără și sănătoasă timp îndelungat. Dacă vara este important să acorzi o atenție deosebită cremelor cu protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, în sezonul rece sunt recomandate produsele de îngrijire cu acțiune hidratantă intensă.

Prin natura ei, pielea mâinilor este subțire și conține puține glande sebacee care, în mod normal, contribuie la producerea de componente nutritive esențiale pentru o piele sănătoasă.

Există mai mulți factori care pot acționa asupra pielii mâinilor: temperaturile scăzute, vântul, soarele, detergenții, praful. Aceștia predispun tegumentul către uscăciune, piele aspră și riduri. Cum să îngrijești corect mâinile pentru a le păstra frumusețea și tinerețea?

Pentru o îngrijire delicată a pielii mâinilor, alege crema potrivită din gama Alkmene!

Alkmene Crema pentru mâini hidratantă Bio Aloe Vera

Crema cu o aromă plăcuta se absorbe rapid și conferă o senzație de piele moale și hidratată de lungă durată. Folosită regulat, crema îmbogățită cu uleiuri vegetale si vitaminele A si E, înlătură aspectul de mâini aspre, uscate și deshidratate.

Alkmene Crema intensivă pentru pielea uscată Bio Olive

Hidratează pielea și o face mai elastică. Formula nutritivă repară și revigorează pielea mâinilor crăpate și uscate. În plus, uleiul de măsline cu efecte antioxidante previne îmbătrânirea prematură. Conferă mâinilor un aspect catifelat și neted.


Alkmene Balsam pentru piele sensibilă Bio Mallow

Balsamul este potrivit în special pentru pielea sensibilă și iritată. Formula ușoară, neutră din punct de vedere al pH-ului cu extract organic de mallow oferă o îngrijire delicată. Aroma florală delicată răsfață pielea mâinilor, glicerina naturală de origine vegetală protejează împotriva factorilot nocivi ale mediului. Compatibilitatea cu pielea este confirmată dermatologic.

Alkmene Balsam concentrat pentru pielea crăpată Bio Calendula

Crema reparatoare concentrată cu extract de bio-calendula și fosfolipide asigură vindecarea și repararea pielii mâinilor afectate de factorii externi. Îngrijirea delicată regenerează mâinile crăpate, asigură hidratare de lungă durată și ameliorează senzația de “piele strânsă” – piela mâinilor devine netedă și suplă.

Gama Alkmene prezintă produse cosmetice organice, ce cuprind toate proprietățile benefice ale plantelor medicinale.

*Calitate organică- plante medicinale și uleiuri esențiale atent selectate ce nu conțin pesticide sintetice și substanțe modificate genetic.

*Fără ingrediente nocive (fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, sulfat de lauret de sodiu (SLES), sulfat de lauril sodiu (SLS), PEG)

*Ambalaj reciclabil (ambalajul din materiale reciclabile, ecologic pure)

*Vegan (nu conține ingrediente de origine animalieră)

Produs în Germania.

Acum, poți beneficia de o reducere de 30% la oricare cremă de mâini din gama Alkmene. Oferta este valabilă în luna octombrie, în toată rețeaua “Farmacia Familiei”.

Președintele Sloveniei a ajuns astăzi la Chișinău
Articolul anterior
Ministrul Sănătății explică când este bine să se vaccineze persoanele care au avut Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante