Cum să îți cureți tenul în doar 60 de secunde!

Da! Este adevărat, 80% din cauzele de îmbătrânire a pielii sunt gazele de eșapament și poluarea aerului, în general; obiceiurile nesănătoase; stresul; insuficiența de somn. La final de zi, pe piele se formează un amestec de machiaj, sebum cu particule de praf și impurități, microorganisme. Porii sunt înfundați și reprezintă un mediu prielnic pentru bacteriile care provoacă inflamații și acnee. Prin urmare, curățarea este principalul pas în îngrijirea tenului.

separator

Datorită noii tehnologii Sonic, vei curăța tenul în doar 60 de secunde și îl vei pregăti pentru aplicarea ulterioară a produselor de îngrijire. Mary Kay îți dezvăluie secretul efectului ei magic!

Noul Sistem de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™ înlătură de 4 ori mai multe impurități, sebum, particule de praf, machiaj în comparație cu o simplă curățare.

Datorită celor 20.000 de micro-peri care efectuează mai mult de 200 de oscilații pe minut, acest dispozitiv creează o vibrație SONIC incredibil de rapidă, curăță pielea minuțios și delicat.

Aceasta înseamnă că în doar 60 de secunde pe față nu va rămâne nimic ce ar putea înfunda porii sau împiedica serul, crema hidratantă sau alte produse de îngrijire să pătrundă în piele.

În imagine sunt prezentate rezultatele după curățarea pielii de urmele unui machiaj închis maximal la culoare.

Înainte: Rezultatul după curățarea în mod obișnuit

După: Rezultatul după curățarea cu ajutorul Sistemului Skinvigorate Sonic™

Dispozitivul puternic și, în același timp, delicat este potrivit pentru utilizare de 2 ori pe zi. Poate fi folosit pentru orice tip de piele, inclusiv pentru tenul sensibil.

Îți propunem să te înscrii la un test-drive cosmetic, contactând un Consultant de frumusețe Mary Kay și să încerci efectul magic al noului Sistem de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™.

Dacă nu ai un Consultant de frumusețe, sună la 022-259-800 și primește ajutor!

De asemenea, poți scrie pe pagina de Facebook Mary Kay Moldova: https://www.facebook.com/mkmoldova/

Iată cine este noul prezentator al emisiunii ,,Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV!
Articolul anterior
Exersează bunătatea alături de copiii tăi. Participă la Cursa Bunătății în cadrul Maratonului Internațional!
Articolul următor
Alte articole interesante