Daniela Dimov – lectorul cu aer franțuzesc!

Rafinată, elegantă și un pic neîncrezătoare în unicitatea ei – cam așa am putea s-o descriem pe cea care în această lună a acceptat provocarea de fi Unică în 6 pași!

separator

Vizibil emoționată, Daniela ne-a povestit că demult se gândește la anumite schimbări de look, iar odată venite, acestea au suprins-o, nemaivorbind de soțul ei, Nicolae, care recunoaște că își împarte viața cu o femeie luptătoare și curajoasă.

Așadar, caută mai jos etapele, prin care după ce a slăbit 25 de kg, Daniela Dimov a completat rândul femeilor trecute prin experiența celor 6 pași spre frumusețe!

 

Nume/prenume:

Daniela Dimov

Vârsta:

33 ani

Ocupaţia:

lector universitar

A slăbit:

25 kg

În cât timp a slăbit:

un an

Instructor:

Ina Coșciug

Anna Artiuhova, stilist proiect:

„Daniela este o femeie  rafinată. De aceea am păstrat aerul ei cochet și am optat pentru schimbări, care să desăvârșească frumusețea cu care a înzestrat-o natura. I-am vopsit părul într-o nuanță caldă, iar machiajul natural a completat stilul elegant și în același timp romantic.


Anna Artiuhova
Stilist

Ținutele le-am ales, ţinând cont  de meseria pe care o are, dar și din look-ul ei nou. Am petrecut o după – amiază frumoasă în compania ei și aș sfătui-o să nu evite culorile tari, care i se potrivesc cel mai bine și îi caracterizează personalitatea. Doar ne-a demonstrat deja că este curajoasă și are multă tărie de caracter. Faptul că a reușit să slăbească un număr atât de mare de kg e ceva concludent!”

 

Natalia Osievschi, Hair Style& Visage salon “Victoria Lux“:

“Daniela a venit la salon, având părul de lungime medie și din discuția cu ea am înțeles că nu prea și-ar dori să renunțe la ea.


Așadar, am păstrat lungimea părului, doar că l-am vopsit într-o nuanță mai închisă și am tuns vârfurile,  dând  mai mult volum coafurii. Iar onduleurile fine le-am aranjat în așa fel încât să îi deschidă cât mai mult chipul expresiv, ne-au ajutat să obținem o coafură lejeră şi potrivită pentru mai multe ocazii.

În ceea ce privește machiajul,  am ales să facem unul cât mai natural. Pentru că Daniela este o fire calmă și elegantă. Am folosit aici cosmetică în nuanțe nude, pentru a-i evidenția ochii migdalați și rujul de un roz pal, pentru a o încuraja să zâmbească cât mai des. Sper ca această experiență să-i prindă bine Danielei și în viața de zi cu zi.”

Pentru un examen cu succes!

Știind că Daniela este lector universitar, ne-am gândit că cea mai potrivită ar fi o ținută serioasă, dar în același timp, veselă. Acest costum business de un violet aprins se combină perfect cu bluza orange. Iar cercei de aceeași culoare cu bluzița nu fac decât să completeze aerul serios, dar oarecum indulgent al  look-ului. Studenții Danielei, cu siguranță vor fi încântați să își vadă lectorul preferat în asemenea ținute la examene.

O zi de muncă plină de culoare!

Dacă e să rămânem tot la capitolul muncă, atunci acest mix de culori este potrivit pentru o zi de muncă obișnuită. Pe de o parte, fusta și sacoul în 3 sferturi, temperate ca și culoare și stil, iar pe de altă parte bluza, pantofii și geanta destul de îndrăznețe, vin să facă din doamna lector o femeie modernă, sigură și mereu cu răspunsurile gata.

Alături de cei dragi!

Dar să lăsăm munca la o parte și să o descoperim pe Daniela, în calitate de prietenă, gata să iasă în oraș însoțită de cei mai apropiați oameni. Rochița albastră și bluza 3 sferturi în combinații de nuanțe tari, cu siguranță o vor scoate din anonimat pe eroina noastră până și pe străzile Parisului. Îmbrăcată aşa, Daniela este cochetă și zâmbitoare.  Ce-i mai trebuie pentru o seară relaxantă de week-end?

 

Romantică și fericită!

O plimbare romantică în oraș presupune și o atitudine pe potrivă. Purtând această rochie, Daniela îl va face pe soțul ei să se mai îndrăgostească încă o dată de ea. Doar este vie, frumoasă, zâmbăreață și sigură de fizicul ei. De ce mai are nevoie un bărbat, ca să se simtă cu adevărat norocos în viața? De o soție precum Daniela!

Daniela Dimov - lectorul cu aer franțuzesc!

Stilist: Anna Artiuhova

Hair Style& Visage: Natalia Osievschi, salon “Victoria Lux
Foto/Video: Dumitru Goncear
Editor imagine: Ion Ştefanschi

Cartofi cu mazăre pe omletă
Articolul anterior
Vedetele pe cântar!
Articolul următor
Alte articole interesante