De ce să optezi pentru un deodorant fără săruri de aluminiu!

Alegeți un deodorant fără săruri de aluminiu și lăsați pielea să respire. Uitați de senzația neplăcută de transpirație și bucurați-vă la maximum de fiecare zi! Un deodorant de înaltă calitate sau un antiperspirant fără aluminiu împiedică mirosurile neplăcute și parfumează axila, fără să irite pielea.

Sărurile de aluminiu blochează formarea transpirației și a mirosului, dar pot irita pielea sensibilă. Nu trebuie să vă faceți griji că sărurile de aluminiu ar afecta evacuarea toxinelor. Totuși, dacă doriți să utilizați preparate fără aluminiu, anti-perspirantele naturale fără acest compus există!

Care este diferența între un deodorant și un anti-perspirant fără săruri de aluminiu?

Deodorantul blochează interacțiunea transpirației cu bacteriile și previne mirosurile potențial neplăcute. În schimb, anti-perspirantul încearcă să împiedice transpirația cât mai mult posibil. Amintiți-vă, totuși, că transpirația este un proces natural, care ajută la menținerea temperaturii corpului și la hidratarea pielii, deci nu putem trăi fără transpirație.

Pielea de la subraț este foarte fină, iar din cauza „abuzurilor” la care este supusă zilnic poate să sufere leziuni puternice. Epilatul, transpirația și produsele antiperspirante pot irita subrațul, ducând la apariția eczemelor, hiperpigmentării sau chiar a chisturilor.

Alege cu atenție deodorantul!

Specialiștii recomandă să folosești un deodorant care să lase pielea să respire. Evită-le pe cele solide sau pe bază de pudră, pentru că împiedică eliminarea transpirației. Important este să acoperi mirosul, chiar dacă subrațul ți se umezește. De asemenea, nu aplica deodorantul imediat după duș sau epilare. Porii sunt deschiși, iar ingredientele din produs pot duce la inflamarea acestora.

Alegeți un produs de calitate de la brandul NumisMed și anume Deo Roll-on pH5,5 Sensitive

Dezvoltat special pentru pielea sensibilă la subraț. Hrănește și netezește pielea și oferă protecție sigură împotriva mirosului 24 ore. Textura de emulsie oferă o senzație plăcută de prospețime pe întreaga durată a zilei și pH-ul 5,5 păstrează stratul acid protector al pielii. Formula sa fără alcool și cu alantoină cu efect de calmare face ca acest produs să fie bine tolerat și de cea mai sensibilă piele.

*Cu un parfum revigorant pentru femei și bărbați deopotrivă.
*Inofensiv în timpul sarcinei sau alaptării.
*Potrivit ca primul deodorant pentru adolescenți.

Fără aluminiu. Fără alcool. Nu înfundă porii. Testat dermatologic. Produs în Germania.

Acum puteți beneficia de reducere 30% la Numismed Deo roll-on pH5,5
în toată rețea Farmacia Familiei.

.

România a actualizat lista statelor pentru care se impune carantina la intrarea în țară
Articolul anterior
Cadavrul unui minor dispărut de o lună a fost găsit în Nistru
Articolul următor
Alte articole interesante