Demachiere delicată pentru piele sensibilă!

Demachierea tenului este o operațiune cu o mare importanță în întreținerea corectă a feței. După curățarea tenului, demachierea este cea mai importantă etapa pe care trebuie sa o parcurgem atunci când avem grijă de tenul nostru. Demachierea este necesară în fiecare zi, atât dimineața cât mai ales seara, pentru a îndepărta machiajul, surplusul de sebum, transpirația și impuritațile depuse în timpul zilei.

separator

În funcție de fiecare tip de ten există mai multe procedee de demachiere. Putem folosi fie discuri demachiante îmbibate cu soluție demachiantă, fie putem aplica demachiantul direct pe față prin mișcări circulare, la final îndepărtând soluția demachiantă cu un șervețel sau cu apă. De asemenea, putem folosi uleiuri naturale sau soluții micelare, loțiuni și geluri spumante pentru curățare. Așadar, pentru tipurile de ten uscat sau sensibil este recomandat ca demachierea sa fie făcuta cu produse pe baza de ingrediente hidratante naturale, produse care să nu conțină parabeni, parfum,uleiuri minerale, silicon.

Pentru demachierea tenului sensibil este recomandat NumisMed Gel Micelar SensitiveNumis Med Gel demachiant micelar, 150ml

–   Gel  spumant micelar curăță delicat și îndepărtează ușor machiajul.

–    Formula calmantă cu SymCalmin® reduce senzația de prurit, calmeză pielea sensibilă sau iritată. Nu usucă pielea, nu provoacă senzația de strângere după spălare.

–   Rezultat – pregătește perfect tenul pentru aplicarea ulterioră a cremei, obțineți un ten mătăsos, hidratat și curat.Mod de aplicare: Spumați gelul cu o cantitate mică de apă. Folosind mișcări ușoare circulare aplicați pe pielea feței și a pleopelor, apoi clătiți cu apă.

Produs in Germania. Testat dermatologic. Nu conține parabeni, parfum, uleiuri minerale, silicon.

Doar în luna martie puteți procura NumisMed Gel Micelar la un superpreț, cu reducere 30%!!!

Oferta este disponibilă în rețeaua ,,Farmacia Familiei”.

 

O singură țară din Europa a rămas neatinsă de coronavirus
Articolul anterior
Un român infectat a venit din Italia într-un microbuz plin cu moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante