Demi Lovato a făcut publice câteva fotografii cu imperfecțiunile siluetei sale

Interpreta şi actriţa Demi Lovato a publicat pe reţelele sociale fotografii în care îşi arată imperfecţiunile, inclusiv celulita şi surplusul de grăsime, într-o încercare de a demonstra că nimeni nu este ideal, aşa cum pare în mediul virtual, şi că trebuie să ne acceptăm aşa cum suntem.

separator

De menționat, că în trecut starul a vorbit deschis despre lupta cu depresia şi tulburările alimentare și de data aceasta a transmis un nou mesaj fanilor săi printr-o serie de imagini neretuşate în care îşi arată corpul.

„Ce vedeţi pe Instagram nu reprezintă întotdeauna adevărul. Haideţi să ne acceptăm aşa cum suntem. Boomerang-ul mi-a curăţat picioarele, dar am celulită la fel ca 93% dintre femei, dar tot mă iubesc pe mine. Nu am un abdomen plat, dar tot mă iubesc. Vergeturi şi surplus de grăsime şi totuşi mă iubesc “, a scris Demi într-unul dintre mesaje. 
„Eram pe Instagram şi brusc am început să mă compar cu modelele care îmi apăreau pe ecran şi mi-am dat seama că trebuie să le arate cineva oamenilor că nu întotdeauna ceea ce vedeţi pe internet este real. Aşa am decis să-mi arăt defectele, pe care nici măcar nu-mi place să le numesc aşa, să arăt lumii că sunt imperfectă, dar acest aspect mă face mai frumoasă.” a mai scris interpreta. 

Sursa

Un bebeluș s-a născut la 4 ani după ce părinții săi și-au pierdut viața într-un accident de mașină. Cum a fost posibil?
Articolul anterior
O femeie de 34 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-un copac
Articolul următor
Alte articole interesante