Demi Lovato a făcut publice câteva fotografii cu imperfecțiunile siluetei sale

Interpreta şi actriţa Demi Lovato a publicat pe reţelele sociale fotografii în care îşi arată imperfecţiunile, inclusiv celulita şi surplusul de grăsime, într-o încercare de a demonstra că nimeni nu este ideal, aşa cum pare în mediul virtual, şi că trebuie să ne acceptăm aşa cum suntem.

separator

De menționat, că în trecut starul a vorbit deschis despre lupta cu depresia şi tulburările alimentare și de data aceasta a transmis un nou mesaj fanilor săi printr-o serie de imagini neretuşate în care îşi arată corpul.

„Ce vedeţi pe Instagram nu reprezintă întotdeauna adevărul. Haideţi să ne acceptăm aşa cum suntem. Boomerang-ul mi-a curăţat picioarele, dar am celulită la fel ca 93% dintre femei, dar tot mă iubesc pe mine. Nu am un abdomen plat, dar tot mă iubesc. Vergeturi şi surplus de grăsime şi totuşi mă iubesc “, a scris Demi într-unul dintre mesaje. 
„Eram pe Instagram şi brusc am început să mă compar cu modelele care îmi apăreau pe ecran şi mi-am dat seama că trebuie să le arate cineva oamenilor că nu întotdeauna ceea ce vedeţi pe internet este real. Aşa am decis să-mi arăt defectele, pe care nici măcar nu-mi place să le numesc aşa, să arăt lumii că sunt imperfectă, dar acest aspect mă face mai frumoasă.” a mai scris interpreta. 

Sursa

„A fi blănos nu este o scuză”. Un câine din China care a fost testat pozitiv cu Covid, a fost plasat în carantină

În Wuhan, orașul din China care aplică în continuare restricții în anumite zone, de data asta a fost băgat în carantină și un câine. Deși manifestanții cer demisia președintelui Xi Jinping, politica ”zero Covid” este încă în picioare în unele orașe.

Un câine din China care a fost testat pozitiv cu Covid, a fost plasat în carantină: „A fi blănos nu este o scuză”

Politica ”zero Covid” a autorităților chineze a provocat proteste ample și violente în ultima perioadă, manifestanții cerând demisia președintelui Xi Jinping.

În fața furiei acestora, liderul de la Beijing a dat de înțeles că va relaxa restricțiile, totuși, politica ”zero Covid” este aplicată strict în continuare în unele zone din China.

Cățelul poartă chiar și mască de protecție

Deși în alte zone autoritățile au relaxat treptat restricțiile, în Wuhan a fost plasat în carantină, cu mască de protecție, inclusiv un câine.

Informația a fost făcută publică de Manya Koetse, redactor-șef al unui site care monitorizează tendințele culturale, sociale și istorice dintr-o Chină în continuă schimbare.

”40 de cazuri de Covid într-o singură comunitate din Wuhan: 39 de oameni și un cățel. După ce proprietarul a fost testat pozitiv, cățelul a reușit să iasă afară și să se joace. Personalul medical l-a căutat, l-a găsit și… a ieșit pozitiv la test. Deci a fost băgat în carantină, cu mască! A fi blănos nu este o scuză”, a scris Koetse pe Twitter.

Imagine

sursa

Rușii bogați din Crimeea își vând de urgență locuințele de lux. Care este cauza

În timp ce Ucraina pare decisă să-şi recupereze absolut toate teritoriile anexate forţat de Rusia, în Crimeea, ruşii au început să-şi vândă proprietăţile de lux şi să se întoarcă acasă. Se întâmplă după anunțul lui Zelenski care a declarat că trupele ucrainene vor învinge, rușii vor fi expulzaţi, iar averile le vor fi confiscate.

De cealaltă parte, Vladimir Putin spune că orice rus bănuit că s-ar afla sub influenţă occidentală va fi marginalizat şi supravegheat.

Ruşii au continuat bombardamentele asupra infrastructurii civile a Ucrainei, astfel că – în acest moment – şase milioane de oameni sunt condamnaţi să trăiască în întuneric şi frig. Au existat, însă, şi tragedii colaterale. Nouă ucraineni au murit, după ce locuinţele lor au luat foc din cauza unor instalaţii de încălzire improvizate.

Serviciile de securitate ucrainene au remarcat faptul că trupele ruseşti aflate pe teritoriul ţării încep să facă tot felul de manevre suspecte, atât în Lugansk, cât şi în Doneţk. 

Moscova este conştientă că nu are trupe destule pentru a face faţă ucrainenilor. Tocmai de aceea, Evgheni Prigojin, sau „Bucătarul lui Putin”, aşa cum i se mai spune, cere companiilor ruseşti să dea concedii angajaţilor, pentru a se pregăti alături de gruparea Wagner, transmite presa ucraineană.

Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul locuinței unei femei. Descoperire macabră făcută de poliţiştii din Franţa

Cadavrele congelate a doi bebeluși au fost găsite într-un congelator în casa unei femei din sud-estul Franței. O femeie de 41 de ani a fost arestată, dar nu se știe încă dacă este mama.

Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul unei femei

Bebelușii au fost găsiți morți într-un congelator joi, în comuna Bedoin din departamentul Vaucluse, Franța, „la locuința unei femei” care a fost plasată în arest preventiv, a declarat pentru AFP procurorul Helene Mourges. „Cazul este la început, iar faptele sunt de natură penală”, a declarat magistratul, adăugând că descoperirea a avut loc după ce „o terță persoană” a sunat la autorități, relatează Mediafax.

Nu se ştie dacă femeia reţinută e mama bebeluşilor ucişi

În stadiul în care se află ancheta, este imposibil să se precizeze vârsta sau sexul bebelușilor găsiți înghețați, precum și eventualele legături între ei sau cu femeia reținută. „Este greu în acest stadiu să dăm detalii”, a declarat Mourges, adăugând că „au fost prelevate probe” pentru a afla mai multe despre cei doi copii. „Autopsia ne va spune mai multe”, a adăugat procurorul, precizând că aceasta nu va putea avea loc decât peste „un anumit timp”, „pentru că s-au luat toate precauțiile pentru a păstra toate probele științifice”.

Ancheta a fost încredințată jandarmeriei din Carpentras. Legătura dintre persoana care a chemat jandarmii și femeia reținută nu a fost precizată de procurorul general.

Un bebeluș s-a născut la 4 ani după ce părinții săi și-au pierdut viața într-un accident de mașină. Cum a fost posibil?
Articolul anterior
O femeie de 34 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-un copac
Articolul următor