Demi Lovato a vorbit deschis despre corpul său și nu-și mai ascunde celulita

Demi Lovato vorbește deschis despre corpul său și despre lucrurile care o fac să se simtă vulnerabilă. Artista în vârsta de 27 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie.
De această dată, vedeta a decis să lase fotografia needitată pentru a face față unuia dintre cele mai mari complexe ale sale, care este celulita.

separator
„Asta este cea mai mare teamă a mea. O fotografie cu mine în costum de baie, needitată”, a scris Demi în postarea de pe Instagram. „Da, ați ghicit! Am celulită! M-am săturat să-mi fie rușine de corpul meu și să-l editez (celelalte fotografii în costum de baie au fost editate și urăsc că am făcut asta, dar acesta este adevărul). Deci dacă alte persoane cred că eu sunt ideea de frumusețe la care visează, trebui să știe că nu sunt eu. Așa sunt eu cu adevărat”, a scris Demi Lovato în comentariul care însoțește imaginea publicată pe Instagram.
Artista a mai spus că dorește să înceapă un nou capitol în viața sa:

„Deci, așa sunt eu, fără rușine și fără teamă, mândră de corpul meu care a trecut prin multe și care va continua să mă uimească atunci când, într-o zi, sper să aduc un copil pe lume”, a mai spus Demi.

sursa

Ce afecțiuni provoacă foame exagerată
Articolul anterior
Plante care ajută în afecțiunile glandei tiroide
Articolul următor
Alte articole interesante