Descoperă ghidul promoțiilor pentru luna august de la Farmacia Familiei! Bucură-te de cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii și tenului, dar și multe alte oferte!

Cu siguranță, fiecare persoană este suma emoțiilor sale. Tu ești gata pentru noi emoții? Descoperă ghidul promoțiilor pentru luna august de la Farmacia Familiei și bucură-te de cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii și tenului!

separator

După o perioadă îndelungată de expunere intensă la razele solare, pielea are nevoie de îngrijire și atenție deosebită. Alege cu grijă produsele care să îți ofere protecție și să îți revitalizeze tenul și pielea!

Pe cât de delicate, pe atât de eficiente, brandurile de dermato-cosmetice îți conferă grijă, încredere, fermitate și senzualitate – un mix perfect ca să te simți bine în ultima lună de vară!

Îţi prezentăm cele mai apreciate produse într-un singur loc. Așadar, toată luna august ai cele mai bune oferte la dermato-cosmetice din gamele de top, cu cea mai mare cerere în perioada estivală: La Roche Posay, Avene, Vichy, Bioderma, Ducray, Chicco, Crevil, Naobay, Ivatherm, Numismed și multe altele.

La Roche Posay

Avene

Vichy

Bioderma

Ducray

Chicco

Crevil

Naobay

Ivatherm

Numismed și multe altele!

Profită și tu! Oferta este disponibilă în toată rețeaua Farmacia Familiei.

O moldoveancă a fost desemnată Miss, la un concurs de frumusețe din Italia!
Articolul anterior
Fiul Marianei Mihăilă a împlinit 3 anișori! Poze de la petrecere
Articolul următor
Alte articole interesante