Descoperă ritualul japonez de frumusețe pentru un ten hidratat, luminos și neted la orice vârstă!

Femeile din Țara Soarelui Răsare sunt renumite în întreaga lume pentru tinerețea și strălucirea tenului. Pielea netedă și imaculată, ca de porțelan, este atuul japonezelor în materie de frumusețe indiferent de vârstă. Dacă ai crezut că secretul tenului impecabil se datorează genelor sau altor factori, află că este vorba mai mult de atât. Femeile din Japonia pun accent major pe îngrijirea pielii, iar ritualul constă în hidratarea în straturi multiple a tenului!

separator

Pentru o piele mereu tânără și netedă, fără riduri, ritualul japonez de frumusețe respectă cei patru pași esențiali de îngrijire:

  1. Curățarea tenului
  2. Hidratarea în profunzime
  3. Hrănirea concentrată a pielii
  4. Protecția epidermei

Procedurile de frumusețe se realizează folosind produse cosmetice îmbogățite cu ingrediente active și nutritive eficiente, începând de la cele mai lejere formule și terminând cu aplicarea cremei protectoare.

Potrivit experților japonezi, îngrijirea în straturi multiple a tenului, fiecare din ele cu produsul specific conceput, pregătește pielea să absoarbă mai bine nutrienții din formulele anterioare, ceea ce asigură o hidratare profundă, hrănește în profunzime pielea și elimină cauzele îmbătrânirii la nivel celular.

Dacă îți dorești și tu un ten impecabil, strălucitor și neted, ca al japonezelor, ritualul lor unic de îngrijire poate deveni, de acum încolo, și soluția ta pentru menținerea frumuseții!

Compania Avon îți prezintă marca de produse cosmetice originale Mission – o gamă ce îmbină tehnologia avansată japoneză de producere și acțiunea ingredientelor provenite din natură! Cele două linii de cosmetice Mission Y (30+) și Mission Eclat (45+) sunt concepute în mod special pentru a răspunde nevoilor tenului începând cu vârsta de 30 de ani, și respectiv 45, asigurând în mod eficient cei patru pași consecutivi de îngrijire a tenului.

Produsele din gama Mission Y (30+) au la bază drojdie fermentată, o sursă bogată de vitamine, aminoacizi, minerale și antioxidanți, ce conferă hidratare și protecție împotriva factorilor externi, eliminând primele riduri.

Spuma delicată de curățare Mission Y dizolvă și elimină eficient machiajul, sebumul și impuritățile. Loțiunea de față intens hidratantă pătrunde rapid în piele oferind hidratare profundă. Laptele de față cu esență concentrată și o consistență mătăsoasă, se difuzează cu ușurință pe piele redând instant netezire, iar crema hrănitoare de zi și de noapte se absoarbe rapid, lăsând o peliculă invizibilă pe piele, ce menține eficient toate ingredientele active furnizate de formulele anterioare.

Concepute pentru a conferi hrănire, catifelare și elasticitate pielii mature, cele cinci produse din gama Mission Eclat (45+) au la bază extract de alge maro și extract hidratant de Chinpi.

Spuma luxoasă de curățare Mission Eclat, cu o aromă calmantă și subtilă de trandafir și mosc, înlătură perfect machiajul. Loțiunea de față intens hidratantă pătrunde rapid în straturile epidermei. Elixirul de față oferă hrănire de lungă durată, iar crema de zi și de noapte pentru întinerire, cu o consistență bogată, se absoarbe rapid formând o peliculă incoloră, care reține eficient toate ingredientele active penetrate în straturile profunde ale pielii.

Pentru a spori elasticitatea pielii și a reduce liniile fine și pigmentările din zona ochilor și a buzelor este recomandată Crema de ochi și de buze Mission Eclat pentru întinerire avansată.

Hidratarea în straturi multiple a tenului, folosind produse cosmetice inovatoare cu ingrediente active eficiente, și interesul sporit al femeilor japoneze pentru acest ritual de frumusețe reprezintă o tradiție în Țara Soarelui Răsare.

Linia de cosmetice Mission a devenit un bestseller în Japonia, acolo unde la fiecare 2 minute se vinde un produs din această gamă, iar ritualul japonez de frumusețe inspiră femei din întreaga lume! Începe-ți ritualul zilnic de îngrijire cu noua gamă Mission!

Distribuitor oficial al gamei de produse cosmetice japoneze Mission este compania Avon!

Comandă produsele cosmetice Mission prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

Ce nume de familie are Kătălina Rusu după căsătorie?
Articolul anterior
De ce cutremurele puternice se produc mai frecvent noaptea. Explicația seismologilor
Articolul următor
Alte articole interesante