Produsele potrivite pentru curățarea profundă și delicată a tenului pe timpul verii

Vara, mai mult ca în oricare alt sezon, tenul are nevoie de o îngrijire profundă. Fie că porți sau nu machiaj pe parcursul zilei, curățarea tenului trebuie să devină un ritual atât dimineața, cât și seara. Produsele care curăță tenul și, în același timp, lasă pielea moale, hidratată și protejată sunt cele mai potrivite în rutina de îngrijire.

separator

Equilibra Aloe Gel demachiant micelar cu Aloe Vera și Equilibra cărbune Activat Gel de curățare

Ambele geluri curăță lejer tenul, îndepărtând cu ușurință orice urmă de machiaj sau impurități și oferă o senzație plăcută de prospețime.

Formula ușoară hidratează pielea și o face să lumineze din interior.

Pentru a îngriji delicat tenul, Equilibra propune Aloe Gel demachiant micelar, o soluție care curăță fără să irite, eliminând toate urmele de machiaj și murdărie. Aplicat pe față, pe pielea umedă, într-o cantitate foarte mică și masat ușor, gelul lasă tenul proaspăt, tonifiat și hidratat.

Micelele din componența gelului, create de substanțe de suprafață de origine vegetală, sunt alese din cauza eficacității și compatibilității lor cu pielea, capturând efectiv murdăria și curățând ușor fața. Acesta mai conține un PH ce menține echilibrul tenului, cât și extracte din măr verde și kiwi, bogate în vitamina C.

La fel de importantă este și curățarea tenului dimineața, pentru a elimina sebumul acumulat pe timp de noapte. În ajutor vine Equilibra cărbune Activat Gel de curățare. Cunoscut pentru proprietățile sale de purificare și detoxifiere, cărbunele activat ajută la înlăturarea impurităţilor, a excesului de sebum şi a punctelor negre, făcând pielea mai luminoasă și mai curată.

Gelul cu Cărbune Activat este potrivit pentru tenul gras sau mixt și se poate utiliza o dată sau de două ori pe zi, în special dimineața și seara. Se aplică pe tenul şi decolteul curat şi se lasă să acţioneze puţin, apoi se clăteşte cu apă.

Pe parcursul lunii august Equilibra vine cu vești bune pentru cei care își iubesc tenul și au grijă de el!

Îndrăgitele geluri de curățare cu Aloe Vera și Cărbune Activ sunt la 30% reducere, astfel încât oricine își poate suplini stocul de produse de îngrijire calitative și la un preț atractiv!

Toate produsele Equilibra pot fi achiziționate din rețeaua ,,Farmacia Familiei”.

Equilibra, din dragoste pentru ten!

Se schimbă cărțile de identitate în România. Iată cele mai importante modificări
Articolul anterior
Demi Lovato a primit un inel de logodnă de 2,5 milioane de dolari. Cum arată bijuteria
Articolul următor
Alte articole interesante