Distrugem celulita din rădăcină!

Femeia sec. XXI vrea o siluetă ideală, forme sculptate şi rezultate imediate. Celulita şi volumul mărit al corpului ne mănâncă nervii şi banii. Ca să spulberăm mai multe ipoteze, ce ţin de un corp  frumos, pe care îl putem avea peste noapte, am apelat la medicul cosmetolog-dermatolog – Marina Ştirbu, care lucrează în domeniu de 9 ani. Dna Ştirbu vine cu o metodă de ultimă oră, mezoterapia feselor, care promite să distrugă celulita din rădăcină.

separator
Marina Ştirbu
Medic dermatolog – cosmetolog
069073030, 433435

– 

Doamnă Ştirbu, când a început  lupta împotriva celulitei?

Dacă privim tablourile lui Michelangelo, vedem că femeia era frumoasă cu forme. Acum patru-cinci secole femeile erau mult mai îmbrăcate. Când femeia a început să aibă un statut în societate, şi-a dorit să arate mai bine. Lupta cu celulita a devenit astăzi o adevărată industrie. Stresul, alimentaţia incorectă, modul sedentar de viaţă, fondul hormonal –  toate conduc la deformarea siluetei.

– 

Din acest considerent, bărbaţii sunt mai norocoşi.

Femeia are o altă structură a organismului. Principala misiune a ei este de a aduce pe lume urmaşi, iar fondul hormonal se schimbă. Ţesutul adipos vine drept o reacţie de apărare sau protecţie înainte de sarcină. Organismul unei femei îşi face rezerve în mod natural.

– 

Prima sursă de luptă împotriva formelor imperfecte, pentru multe femei este informaţia de pe net. Cum să ne protejăm de multe şiretlicuri de marketing care promit slăbire peste noapte?

– Există multe mituri: folosirea preparatelor care te slăbesc  în 2-3 zile, împachetări care te slăbesc după 2-3 şedinţe cu 15 cm.

– De slăbit, putem slăbi, pentru că se deshidratează organismul, dar ţesutul adipos şi celulita nu dispar. Noi scăpăm de apa necesară organismului, dar nu de grăsime.

Nu toate femeile au posibilitatea să frecventeze saloanele de frumuseţe.  Borcănaşul sau ventuza rămân cele mai simple metode, de casă, cu un efect de scurtă durată. Masajul trebuie să fie însoţit de metode de eliminare a toxinelor, pentru că se  distruge grăsimea, dar toxinele neeliminate  din organism iarăşi formează grăsime. Corect ar fi să faci acest masaj cu proceduri de limfodrenare şi acţiuni asupra nodulilor limfatici şi a vaselor. Nu toate femeile ştiu ce înseamnă un masaj eficient. Va fi o procedură simplă, dar nu este atât de eficientă ca una de salon. În prezent recurgem la metode care sunt imposibil de practicat fără un specialist. E vorba de aparataj  sofisticat, mezoterapia, proceduri injectabile.

Vă propun o metodă absolut nedureroasă, care este populară în occident, iar de ceva vreme funcţionează şi pe piaţa cosmetologică din Moldova. Mezoterapia luptă cu celulita în mod direct, exact în locul unde se depozitează.

Weyergans

Poţi fi purtător de infecţii urogenitale fără să ştii!
Articolul anterior
Victoria Minciună – frumoasă şi plină de curaj!
Articolul următor
Alte articole interesante