Doctor Lica te surprinde cu mega – oferte!

Primăvara vine cu surprize și mega-oferte de la Clinica Estetică „Doctor Lica”. Toți cei care caută cele mai eficiente „arme” anti-îmbătrânire sunt așteptați de medicul dermatolog Ecaterina Lica și echipa sa de profesioniști în domeniul frumuseții la Expoziția Internațională BEAUTY – 2018, care se desfășura între 1 și 4 martie la Moldexpo.

separator

Pe lângă cele mai noi tehnologii în domeniu, vizitatorii standului Clinicii „Doctor Lica” vor beneficia de un cadou de proporții. Atât doamnele, cât și bărbații care vor să-și surprindă iubitele vor putea cumpăra trei produse cu efect de Botox din gama renumitului brand de calitate și tehnologie înaltă în domeniul cosmetologiei „PRESSENSA” la un preț special.Mai mult, toți cei care vor achiziționa setul vor primi în dar o cremă lifting din jurul ochilor, care costă 470 de lei și plus un tratament peeling hidratant in valoare de 500 lei. De asemenea, la procurarea fiolelor cu acid hialuronic de 50 euro, roller 20 de euro va fi oferit Cadou. Produsele pot fi folosite atât de profesioniști, cât și în condiții de casă. Iar cei care vor să intre în posesia cremelor le vor putea testa gratuit chiar în timpul expoziției, beneficiind de un tratament facial profesionist. Produsele pot fi folosite atât de profesioniști, cât și în condiții de casă. Iar cei care vor să intre în posesia cremelor le vor putea testa gratuit chiar în timpul expoziției, beneficiind de un tratament facial profesionist.Produsele cu efect de botox ne ajută să ne menținem tinerețea fără a recurge la bisturiu, sau alte intervenții costisitoare. Crema cu efect de lifting TotalLift24 hidratează fața 24 din 24 de ore, luptă cu ridurile fine și oferă un efect de tonifiere și catifelare. Serul anti-îmbătrânire Intense C VitaSerum a fost conceput pentru stimularea producerii de colagen și elastină. Serul conține ARGIRELOX™, peptidă de ultimă generație, care combate ridurile, semnele de îmbătrânire și liniile de expresie, iar pielea devine mai catifelată și mai flexibilă. Trio-ul este completat de crema de noapte Suprem Effects, cu efect de Botox noninvaziv. Este ideală pentru utilizarea între sesiunile de injectări faciale. Este un puternic revitalizant pentru pielea matură. Diminuează semnele de oboseală, oferă rezistență, flexibilitate și strălucire. Crema-lifting pentru ochi CirclEye Cream, pe care o veti primi cadou la achiziționarea celor trei produse descrise mai sus, face parte din cosmetica moleculară. Crema conține CITRUSTEM obținut din celulele stem de portocală, ingredient revoluționar anti-îmbătrânire!!! Hidratează profund pielea și oferă un efect de lifting instantaneu.

Totodată, poți primi o reducere de 70% la epilare LASER AXILE ȘI MUSTAȚA! Lipo Laser 10 ședințe 2500 lei (preț normal 500 lei) plus 3 sedințe de mezolipoliza (450*3) Cadou!

Sperăm că te-am convins de faptul că nu poți rata o asemenea ofertă. Acum ai ocazia să cumperi cele mai eficiente produse și să primești în dar un tratament facial și o cremă de ochi revoluționară. Surprizele nu se opresc aici. Așa că, ești așteptată cu drag la standul Clinicii Estetice „Doctor Lica” la Moldexpo!!!

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Partenerii noștri
Author Doctor Lica Salon
Adresa: Bd. Ștefan cel Mare 184
Tel.: (022) 23 53 25/ (079) 753 153/( 076) 798 877
Facebook: https://www.facebook.com/doctorlica
Vedetele și-au pus mărțișoare în piept! Iată ce emoții le-a adus prima zi a primăverii
Articolul anterior
Restricții de circulație în Chișinău. Vezi ce străzi vor fi închise mâine
Articolul următor